Polițiștii au rămas blocați după ce au primit la secție un pachet. Ce au găsit în cutie întrece orice imaginație / Foto

10 februarie 2021   Știri externe

Departamentul de Poliție din Los Angeles a avut parte de o surpriză de proporții. Oamenii legii au rămas fără cuvinte după ce au primit la secție un pachet. Au fotografiat coletul și au făcut o postare pe Twitter pentru a povesti întâmplarea. 

article img
Sursa foto: Thermo Fisher Scientific Inc.

Polițiștii s-au trezit cu un pachet trimis de un bărbat în vârstă de 74 de ani. În cutie, omenii legii au găsit o pereche de cătușe, o scrisoare în care își cerea iertare pentru gestul lui și 100 de dolari.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a fotografiat conținutul cutiei și a postat pe internet imaginile, împreună cu un mesaj de încurajare pentru cel care a făcut o faptă bună, până la urmă, prins de remușcări.

„Un pachet cu o scrisoare, 100 de dolari donație și o pereche de cătușe a ajuns la secție. Aceasta nu este o scrisoare oarecare, este o scrisoare în care omul își cere iertare. Este o lecție de viață pe care după 60 de ani de la fapta comisă de către un bărbat care acum e bunic pentru nepoții lui. Este un exemplu. Nu este niciodată târziu să faci fapte bune”, a scris pe Twitter Departamentul de Poliție Los Angeles.

article img
Sursa foto: captură Twitter

Cum au ajuns cătușele în posesia bărbatului

Autoritățile au dezvăluit că acele cătușe au aparținut unui polițist în urmă cu 60 de ani. Bărbatul care și le-a însușit are acum 74 de ani, iar momentul în care le-a luat a avut loc pe vremea când avea 14 ani. 

Citește și: Un copil a înghițit 54 de bile magnetice. Ce au putut să găsească medicii în abdomenul său după le-au scos / Foto

Polițistului i-au scăpat cătușele în urma unei altercații în fața restaurantului Bob's Big Boy din Vista. În acel moment, adolescentul a luat cătușele și le-a ținut timp de 60 de ani.

article img
Scrisoarea bărbatului prin care îți cere scuze pentru gestul său. Sursa foto: Twitter

„De fiecare dată când le vedeam mă simțeam vinovat, le vedeam în fiecare zi, dar n-am făcut nimic în privința lor”, își începe omul dezvăluirea.

Bărbatul, acum în vârstă de 74 de ani, a decis să înapoieze cătușele pentru a fi un exemplu bun pentru nepoți lui, în vârstă de 9 și 9 ani.

article img
Cătușele furate și înapoiate polițiștilor din Los Angeles. Sursa foto: Twitter

„Copiii au fost împotriva acțiunii mele și m-au întrebat de ce, totuși, am furat cătușele polițistului. Eu, bineînțeles, nu am avut o explicație bună pentru faptele mele și le-am spus că a fost un lucru greșit că a făcut asta și nu am fost mândru de fapta mea. Apoi am căzut de acord să le înapoiem”, a spus bătrânul.

Citește și: Descoperirea făcută de un mecanic auto în mașina unei cliente. A rămas fără cuvinte / FOTO  

Bunicul care a furat cătușele polițistului în vremea adolescenței a menționat că banii din cutie sunt pentru a compensa furtul cătușelor.