Imagini virale! Ce a descoperit o mamă în jucăria fiului ei. Asta întrece orice imaginație / Foto

11 februarie 2021   Știri externe

O femeie a postat pe internet mai multe fotografii cu descoperirea făcută în jucăria fiului ei. Este vorba de un tractor din plastic pe care copilul ei îl avea de la nepotul ei. Băiatul s-a jucat fără probleme cu utilajul agricol până când a văzut că este ceva înăuntru, apoi și-a chemat urgent mama.

article img
Sursa foto: Jordan Whitt/ Unsplash

Ce a descoperit o mamă în jucăria fiului ei

Brooke Thorpe, originară din Tasmania, Australia, a distribuit pe Facebook câteva imagini cu un păianjen vânător pe care l-a găsit cuibărit în tractorul fiului ei. Acest tip de arahnide este unul destul de periculos. Mușcătura lui nu este neapărat letală pentru om, însă poate provoca infecții serioase.

Femeia a postat în dreptul imaginilor cu păianjenul găsit în jucărie și mesajul „destul de fericit cu descoperirea lui”, făcând referire la fiul ei, cel care a găsit păianjenul în interiorul tractorului din plastic.

article img

Ce este mai interesant este faptul că păianjenul vânător se afla pe un morman de ouă, iar specialiștii estimează că în 2-3 săptămâni vor ieși cam în jur de 100-200 de pui.

Mama copilului a avut, în primă fază, un șoc, pentru că se temea ca fiul ei să nu fi fost mușcat de păianjenul vânător, însă băiatul a fost nevătămat, din fericire.

Fotografiile cu păianjenul a fost distribuită de alte sute de persoane și comentată intens pe rețelele de socializare, fiecare internaut venind cu propria părere sau experiență cu astfel de pățanii.

Citește și: Polițiștii au rămas blocați după ce au primit la secție un pachet. Ce au găsit în cutie întrece orice imaginație / Foto

Deși mulți adulți ar fi tras o sperietură soră cu moartea, fiul ei a rămas calm și a chemat-o pe mama sa urgent, însă mai degrabă plin de entuziasm decât de speriat.

„O avem într-un loc sigur acum, iar imediat după ce termină cu puii vom putea recupera jucăria copilului”, a spus Brooke, mama băiatului cu jucăria din plastic, scrie Daily Mail.

article img

Arachnologul Dr. Robert Raven, de la Muzeul Queensland, estimează că în interiorul ouălelor sunt în jur de 100 și 200 de păianjeni, cu vârste cuprinse între două și trei săptămâni. „Mama păianjen stă peste ouă să vadă dacă este activitate în interior. Oul este tot alb, ceea ce înseamnă că sunt în facere vreo 200 de pui de păianjen.”, a declarat specialistul, care a menționat că femela vânător a făcut un cuib din mătase.

„Păianjenii au tendința de a-și face cuib în locuri în care sunt protejați, colțuri de case, în spatele obiectelor de prin casă și nu le place vremea rea. Tractorul din plastic a fost perfect pentru ca femela păianjen să-și facă un cuib, pentru că e protejată. Sper ca oamenii să facă astfel de descoperiri, dar să nu le distrugă, ci să le protejeze”, a mai spus Arachnologul Dr. Robert Raven.