O femeie a găsit un portofel vechi de 66 de ani în peretele cabanei. Cui aparținea, de fapt?

13 februarie 2021   Știri externe

O femeie a avut parte de o surpriză neașteptată, după ce a început să renoveze cabana pe care o deține. Muncitorii au găsit în zidurile locației un portofel vechi de 66 de ani. Imaginile și povestea au devenit virale pe internet. Culmea este că s-a descoperit al cui a fost portofelul.

article img
Portofelul găsit în pereții cabanei a ajuns la familie. Sursa foto: Photo by Goumbik/Pixabay.com

Portofelul a fost scos din pereții unei cabane din Georgia și a fost returnat aparținătorilor  după 66 de ani. După spusele celor aflați în poveste, portofelul a fost pierdut la acea vreme.

Mary Kay Andrews, o scriitoare de succes și jurnalist New York Times, susține că întâmplarea i s-a părut amuzantă, dar totodată i-a trezit un soi de curiozitate, pentru a afla al cui a fost portofelul și a plecat pe urmele celui care l-a pierdut.

Citește și: Cea mai îngustă casă din Londra se vinde cu 1,3 milioane de dolari. Impresionant cum arată reședința de 6 metri lățime în interior/ Video

Cabana se află Insula Tybee și a fost renovată pentru ca locația să prindă un proaspăt mai nou, răcoritor, pentru ca toți cei care vin acolo să se simtă bine.

O femeie a găsit un portofel vechi de 66 de ani în peretele cabanei. Cui aparținea de fapt?

Potrivit jurnalistei, documentele din interiorul portofelului pierdut o indică posesoare pe Melba Lanier, care a trăit cu soțul ei, Jack, în cabană, prin 1954.

Mary Kay Andrews a făcut o postare pe Facebook, pentru a da de rudele femeii sau chiar de ea personal. Imaginile au fost intens distribuite, iar povestea a ajuns la urechile familiei, chiar copiii celor doi soți, Sheryl și Kevin Lanier.

Citește și: Imagini virale! Ce a descoperit o mamă în jucăria fiului ei. Asta întrece orice imaginație / Foto

Rudele posesoarei portofelului au spus că vor păstra portofelul ca moștenire de familiei „Înseamnă foarte mult pentru mine și cu siguranță am să păstrez portofelul. O să-l pun într-o cutie pentru totdeauna și o să-mi amintesc mereu să il dau și fiicei mele să-l dea la fel viitoarei generații”, a declarat Sheryl Lanier, pentru WTOC-TV.

Din păcate, femeia care a pierdut portofelul nu mai este în viață. Melba Lanier a lăsat cu adevărat o moștenire, o amintire plăcută din vremea tinereții sale, familiei sale.