#Bianca Drăgușanu

Video cu Bianca Drăgușanu în timp ce își pune viața în pericol pe autostradă. Primele declarații ale vedetei

17 februarie 2021   Monden

Bianca Drăgușanu și-a pus viața în pericol, anul trecut, după o dispută cu fostul soț, Alex Bodi. Ea a fost filmată în timp ce mergea pe autostrada Sibiu-Pitești. Diva a dat și primele declarații despre nefericitul eveniment.

article img

Bianca Drăgușanu, filmată mergând pe autostradă, în timp ce își pune viața în pericol

Fosta prezentatoare Kanal D este din nou în centrul atenției, însă, de această dată, prinsă într-un scandal cu fostul soț, Alex Bodi. După ce a făcut declarații defăimătoare la adresa milionarului, Bianca Drăgușanu a publicat o serie de imagini cu ea bătută, cu traumatisme serioase în zona feței.

Blonda l-a acuzat pe Bodi că a bătut-o ore în șir, iar acum  așteaptă să vadă ce vor decide autoritățile în acest sens. La scurt timp după ce a lansat avalanșa de acuzații a apărut pe internet un video în care Bianca Drăgușanu merge nestingherită pe autostrada Sibiu-Pitești, punându-și viața în pericol.

Citește și: Claudia Patrășcanu: „Bădălau a fost agresiv cu mine. A avut discuții indecente cu Bianca de față cu copiii”

Evenimentul a avut loc anul trecut, după o ceartă cu Alex Bodi. Afaceristul a trimis-o acasă din Mediaș și l-a pus pe nașul lor să o ducă la București. Problema este că pe drum s-au complicat lucrurile, iar Bianca a sărit din mașină și a început să meargă pe autostradă cu intenția de a-și face rău, urlând că nu mai suportă.

Blonda susține că a reacționat așa din cauza infidelității fostului partener de viață, care a făcut și el declarații pe subiect.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima manevă pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț.

Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon.

Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Adelina Pestrițu, în doliu. Anunțul care a întrisat pe toată lumea: „Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

Pe de altă parte, Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o în repetate rânduri, după ce l-ar fi înșelat, înjurat și a sărit să-l bată cu pumnii și picioarele. Filmulețul în care apare pe autostradă susține că a fost făcut de nașul lui, pentru a-i arăta de ce a fost în stare blonda după cearta cu el.

Alex Bodi a trimis-o la București, de la Mediaș, după ce blonda i-a făcut crize de gelozie și s-au certat la cuțite.

„Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau.

Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță? Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat.

Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a fost mărturia lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație cu năbădăi. Cei doi s-au despărțit după ce afaceristul a ales să rămână cu Daria Radionova, o rusoaică stabilită în Londra, cu care s-a cuplat în reprizele despărțirilor cu Bianca.

Cei doi s-au despărțit definitiv în urmă cu 4 luni, însă acum sunt într-un război pe care îl duc la televizor sau în media online. Ambii se acuză de infidelitate, trădare și violență fizică.

Deși au încheiat orice relație, cei doi au început să vorbească recent, după ce Alex Bodi ar fi rugat-o insistent pe blondă să nu mai vorbească despre el și iubita lui. Pe de altă parte, afaceristul a fost înclinat să mai dea o șansă relației de iubire, însă atacurile Biancăi din presă l-au făcut să se răzgândească. Mai mult, pentru a demonstra că Bianca Drăgușanu minte, Alex Bodi a început să divulge în presă detalii din timpul relației, demontând spusele blondei.