Valentina Pelinel, dezvăluiri despre viața de familie și cât de implicat este Cristi Borcea în creșterea celor trei copii

19 mai 2021   Monden

Valentina Pelinel arată senzațional, are o siluetă de vis, a reușit să slăbească, deși a trecut prin două nașteri. Cel mai important sprijin este soțul ei, Cristi Borcea, iar împreună au grijă de sănătatea lor, dar și de aspectul lor fizic. 

article img
Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Sursa foto: Instagram

Contactată de Actualitate.net, vedeta tv a mărturisit care sunt secretele unui corp perfect, căci Valentina Pelinel are un trup tras prin inel. Fostul model internațional, în vârstă de 40 de ani, se află într-o formă de zile mari, ba chiar putem spune că poate fi comparată cu o puștoaică la cum arată.

Vedeta tv a ajuns la kilogramele dorite, silueta la care și-a dorit să ajungă și se simte foarte bine în pielea ei. „Nu sunt ața slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel, în exclusivitate, pentru Actualitate.net.

article img
Valentina Pelinel arată spectaculos după cele două nașteri. Sursa foto: Instagram

Soția lui Cristi Borcea a adus pe lume un băiețel și două fetițe, două nașteri care i-au transformat corpul. Vedeta tv a fost ambițioasă și a reușit să slăbească după fiecare naștere, iar după ce le-a adus pe lume pe Indira Maria și Rania Maria a dat jos kilograme bune, însă rămânsese cu un surplus de grăsime de care de curând a scăpat de el.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit:) Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”, a declarat vedeta tv, pentru Actualitate.net.

Cums e descurcă Valentina Pelinel cu cei trei copii? Din fericire, fostul manechin are suportul soțului ei, dar și al bonelor care o ajută în creșterea celor trei copii.

„Știi vorba aceea”10% inspirație și 90% transpirație. Am ajutoare, slavă Domnului și sunt și foarte organizată.” 

article img
Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Sursa foto: Instagram

„El (n.r Cristi Borcea) mă încurajează și îmi zice mereu că e de mândru de mine că fac sport și da, ai dreptate, susținerea e importantă. Și el face sport și e îngrijit și atunci mă înțelege.”, a mai mărturisit Valentina Pelinel, pentru Actualitate.net.

Valentins Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o dragoste ca în povești

Au trei copii și au trecut prin multe încercări, însă toate problemele pe care le-au avut i-a apropiat și mai mult. Nici gura lumii, nici cei care s-au opus relației lor nu au reușit să stingă pasiunea dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Se zice că întâlnești iubirea o dată în viață, iar în cazul lor s-a întâmplat să realizeze după mulți ani că sunt făcuți unul pentru altul.

Deși milionarul era în arest, fostul model l-a așteptat fidelă, acasă, împreună cu primul lor copil, pe Milan. Tot în perioada arestului, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au adus pe lume și gemenele  Indira Maria și Rania Maria. Acum, cei cinci formează o familie perfectă, unită, și fac totul împreună. 

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, au avut o nuntă discretă, împreună cu apropiații, după ce au avut, ambii, mariaje eșuate. Cristi Borcea cu Mihaela și Alina Borcea, iar Valentina cu Cristian Boureanu.

Fostul șef de la Dinamo a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pe 4 martie 2014. A fost eliberat condiționat în iulie 2018, după 4 ani și 4 luni executați din pedeapsă. Nu s-a bucurat de libertate, că în februarie 2019 a fost încarcerat după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, eliberarea condiționată producându-se în noiembrie 2019.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună din 2015. Pe 8 iunie 2016 a venit pe lume primul lor copil, Milan Cristian. Pe 1 Martie 2019, vedeta a adus pe lume gemenele  Indira Maria și Rania Maria.