Gestul îndrăzneț al lui Nick Rădoi care ar putea reaprinde scandalul între Ilie și Ioana Năstase

2 februarie 2021   Monden

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, s-au împăcat după evenimentul dramatic de la începutul anului. Cei doi s-au certat la cuțite, iar Ioana s-a trezit luată la palme de fosta glorie a tenisului românesc. Printre cei vinovați de ceartă ar fi fost și Nick Rădoi. Acum, milionarul pare că nu se potolește.

article img
Ilie și Ioana Năstase. Sursa foto: cancan.ro

Ilie și Ioana Năstase au fost protagoniștii unui episod demn de telenovele. După o masă în oraș, ajunși acasă, cei doi au început să se certe, iar partenera de viață a fostului tenismen s-a trezit luată la bătaie.

Ioana Năstase a cerut ajutorul autorităților, după ce a sunat la 112, iar apoi a plecat direct spre Constanța. La scurt timp după izbucnirea scandalului, Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a declarat că ar putea fi cauza certurilor dintre soții Năstase, fosta glorie a tenisului românesc fiind de-o gelozie ieșită din comun.

Citește și: Vlăduța Lupău, pregătiri intense pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce surpriză vrea să-i facă soțului

Cu toate astea, Ioana Năstase a fost deranjată de apariția milionarului în presă cu astfel de informații. „Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze.

Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot.

Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a mai afirmat Ioana Năstase, pentru Playsport.ro.

Prins în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase a fost și Nick Rădoi, care a copleșit-o pe brunetă cu mesaje pe rețelele de socializare, dar și aprecieri la toate pozele pe care le postează pe Facebook. 

article img
Nick Rădoi, mărul discordiei dintre Ilie și Ioana Năstase

Ilie Năstase ar fi fost deranjat de insistențele milionarului din SUA și acesta ar fi fost și unul dintre motivele pentru care s-a răzbunat pe soția lui, cel puțin asta a declarat Nick Rădoi.

Fostul tenismen și soția sa au mai dat o șansă relației, însă din cauză că o urmărește constant pe rețelele de socializare pe Ioana Năstase, fosta sa iubită, Nick Rădoi s-ar putea să reaprindă scandalul dintre cei doi soți.

Chiar la ultimele imagini postate de Ioana Năstase pe Facebook, una dintre fotografii fiind chiar pe 29 ianuarie făcută publică, Nick Rădoi a fost prezent pe internet și i-a apreciat poza soției lui Ilie Năstase.

article img

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat

Deși părea că nu mai vrea să audă de Ilie Năstase, iată că Ioana a mai dat șansă relației cu acesta, deși susține că nu sunt împăcați sută la sută, însă a abandonat sigur ideea divorțului.

„Nu se poate spune că ne-am împăcat. Eu l-am iertat pe Ilie. Locuim separat, însa nu aș putea să îl las când el are nevoie de ajutorul meu. E o chestie de empatie. Da, ne-am vazut, am luat masa împreună, apoi am plecat”, a spus Ioana Năstase pentru click.

Fostul tenismen nu recunoaște că și-a bătut soția

Pe de altă parte, Ilie Năstase susține că nu și-a lovit soția și că totul a fost o exagerare voită din partea media. Lucrurile au stat, de fapt, chiar așa, pentru că cea care a făcut mărturisiri despre întregul incident dintre ei a fost tocmai soția sa, care l-a acuzat de violență domestică.

„N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut, ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. 

Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci.

Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea”, a declarat Năstase pentru Telekom Sport.

Cum a luat Ioana bătaie de la Ilie Năstase

„Totul s-a declanşat într-o fracţiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situaţia. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură şi acum picioarele...", a spus Ioana Năstase, pentru ProSport.