Oana Zăvoranu s-a aliat cu Alex Bodi! Ce cadou a primit Daria Radionova de la actrița din Sacrificiul

21 februarie 2021   Monden

Oana Zavoranu și Alex Bodi și-au reunit forțele pe opulența, fiind mai nou aliați. Actrița din Sacrificiul a impresionat-o până și pe Daria Radionova, căreia i-a făcut un cadou personalizat.

article img
Oana Zăvoranu, alături de soțul ei, Alex Ashraf. Sursa foto: Instagram

Oana Zavoranu, alianță cu Alex Bodi și Daria Radionova

Pentru că Bianca Dragușanu a dispărut din peisaj, Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția către noua iubită a milionarului din Mediaș. Așadar, actrița din serialul Sacrificiul i-a trimis un cadou rusoaicei. Este vorba de un parfum marca Oana Zăvoranu. Daria Radionova a făcut poză cu pachetul și a postat-o pe Instagram. Mai mult, iubita lui Alex Bodi i-a dat tag actriței, semn ca cele două sunt deja prietene.

Această alianță dintre vedete cu siguranță nu va fi pe placul Biancăi Dragușanu, care a fost atacată in urma cu ceva timp de Oana Zăvoranu.

Pentru ca deja se despărțise de Alex Bodi, cu care actrița are o legătură printr-un prieten comun, Bianca Drăgușanu a devenit țintă sigura pentru Oana Zăvoranu. Actrița din Sacrificiul nu iartă niciun influencer.

Singura dată în care fosta prezentatoare Kanal D a fost în prezența actriței din Sacrificiul a fost la o masă comună cu mai mulți prieteni, într-o zonă de fițe din Capitală.

article img
Daria Radionova a postat pe Instagram cadoul de la Oana Zăvoranu. Sursa foto: InstaStory

Actrița a luat la rând toate divele care fac reclamă la diferite produse cosmetice, vestimentare sau chiar și de mâncare. Meseria de influencer a acaparat pe toată lumea, iar acum toate vedetele postează coduri de reducere pentru produse.

Oana Zăvoranu le acuză pe multe dintre cele care se ocupă de promovări, printre care și Bianca Drăgușanu, pe care a poreclit-o „buzilă”.

Cele două vedete au avut un schimb de replici acide pe internet, unde s-au certat la cuțite, atacul venind din partea Oanei Zăvoranu, care a spus despre Bianca că a fost damă de companie și că ar trebui să-i fie rușine pentru modul în care s-a operat și s-a schimbat complet înfățișarea.