''Micuţa Picasso'' - Alexandra Nechita a născut un băiețel!

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Alexandra Nechita și Dimitri Tcharfas au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța Picasso a postat primele imagini cu nou-născutul pe Instagram, unde a lăsat și un mesaj emoționant.

article img

Micuțul Revve Elliot Nechita-Tcharfas a fost adus pe lume în Statele Unite, iar mama lui, celebra pictoriță Alexandra Nechita, a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„⭐️ Revve Elliot Nechita-Tcharfas 🌟 Our DREAM Boy arrived early morning September 18 ✨ We are deeply, madly, truly in love. My heart is exploding with the blessing of my children/ Băiatul visurilor noastre a venit pe lume în dimineața zilei de 18 septembrie. Suntem profund înnebuniți și îndrăgostiți de el. Inima mea explodează datorită binecuvântarea copiilor mei”, a scris Alexandra Nechita pe Instagram.

article img

Alexandra Nechita este originară din Vaslui, are 35 de ani și a devenit cunoscută peste hotare datorită picturilor sale și talentului său artistic.

Născută pe 27 august 1985, Alexandra Nechita a plecat în SUA, împreună cu mama ei, Viorica Nechita, la doi ani după ce tatăl ei, Niki Nechita, a fugit în Statele Unite din România comunistă. Ei au trăit în Vaslui, România.

Celebră în toată lumea, Alexandra Nechita are tablouri pictate în cele mai importante locuri din lume, dintre care colecția de artă a Vaticanului, dar și în casele mai multor personalități, printre care Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Poate e greu de crezut, însă cel mai scump tablou al pictoriței s-a vândut cu 400.000 de dolari.

article img

Alexandra Nechita este o tânără pictoriță destul de talentată

Românca Alexandra Nechita a apărut la CNN, în cadrul serilor „Young People Who Rock”, intervievată de jurnalista Nicole Lapin, în 27 noiembrie 2007, scrie wikipedia.

Alexandra Nechita este căsătorită cu un artist, anume designerul ucrainean Dimitri (Dima) Tcharfas. Ea mai are o fetiță, pe Tevva, despre care spunea, înainte să nască cel de-al doilea copil, că este „cea mai bună operă de artă a mea”.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine