Masurile imediate luate de Pro TV, dupa ce Adela Popescu a fost testata pozitiv cu COVID-19

9 septembrie 2021   Monden
article img

Adela Popescu este infectata cu noul coronavirus, motiv pentru care Pro TV a luat masuri de siguranta. Actualitate.net a cerut un punct de vedere oficialilor postului de pe Pache in legatura cu situatia celorlalti angajati care au intrat in contact cu prezentatoarea Vorbeste lumea. 
Inainte sa afle ca este infectata cu noul coronavirus, Adela Popescu a intrat in contact cu echipa de productie, make-up artistii de la Pro TV,  colegii de pe platou, invitați, familia, rudele, dar si prietenii cu care s-a vazut in ultimele zile. 

Prezentatoarea Vorbeste lumea nu a stiut o secunda ca ar fi contactat virusul SARS-COVID-19. Miercuri, 8 septembrie, Adela Popescu a devenit suspecta ca ar putea fi pozitiva, moment in care a facut si eu un test care a confirmat aparitia bolii. Vedeta tv se afla intr-o stare buna de sanatate si a promis ca va tine la curent pe toata lumea cu simptomele sale. 
Asadar, dupa ce prezentatoarea tv a iesit pozitiva, Pro TV a luat masuri, printre care testarea tuturor angajatilor pentru cateva zile. Pana acum, dupa Adela Popescu, nicio persoana din interiorul trustului nu a mai iesit pozitiva COVID-19.

“Toată echipa a fost testată înaintea emisiunii de astăzi, iar toate testele au ieșit negative. Pe platoul emisiunii sunt respectate toate măsurile de siguranță. Însă pentru a fi siguri că este totul în regulă, vom continua să facem teste și în următoarele zile.”, este declaratia departamentului de PR din cadrul trustului, pentru Actualitate.net.

Anuntul Adelei Popescu, dupa ce a luat COVID

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a transmis Adela Popescu.