Emisiunea Șef sub acoperire de la Pro TV a rupt audiențele cu milionarul Dragoș Anastasiu. Gestul afaceristului a făcut un angajat să plângă în hohote

27 februarie 2021   Monden

Fondatorul grupului Eurolines Dragoș Anastasiu a strâns, 1,4 milioane de oameni în fața micului ecran, în emisiunea Șef sub acoperire. Gestul său a impresionat pe toată lumea, iar un angajat a plâns cu lacrimi de crocodil.

article img
Dragoș Anastasiu, alături de unul dintre angajați. Sursa foto: Pro TV

Emisiunea Șef sub acoperire, de la Pro TV, a fost lider de audiență cu o medie de 8.4 puncte de rating și 24.7 % share. Celebrul om de afaceri dorește să reinventeze turismul românesc și lucrează la dezvoltarea acestui domeniu greu încercat în această perioadă.

Filmările au avut loc prin locuri spectaculoase din Deltă și Transilvania, unde omul de afaceri are afaceri în industria ospitalieră de nișă.  Cu această ocazie, șeful și-a cunoscut și angajații îndeaproape, aflând poveștile lor de viață impresionante.

Citește și: Alex Bodi, gest impresionant de Dragobete. Daria Radionova a fãcut imaginile publice

Marcel Paimschi, unul dintre angajații lui Dragoș Anastasiu, este un om dedicat, exigent și mereu gata să învețe lucruri noi. Acesta l-a impresionat pe șeful său, etalându-și cunoștințele vaste despre Delta Dunării: „E o adevărată enciclopedie!” a concluzionat afaceristul.

Recompensa pe care a primit-o, un motor pentru barca personală, în valoare de 5000 de euro, îl va ajuta să câștige banii necesari pentru a-și rezolva problemele. Iar șeful nu s-a oprit la asta: i-a oferit și o vacanță de o săptămână în Transilvania, pentru el și soția sa.

Reacția angajatului a fost pe măsură, iar barcagiul Marcel, emoționat până la lacrimi de atenția șefului, a spus: „Mulțumesc că ați aflat că exist cu adevărat! Există Dumnezeu! Sunt cele mai mari surprize din viața mea!”

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce îi punea viața în pericol fiicei sale. Imaginile care au făcut isterie pe Instagram

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu a rămas și el impresionat de oamenii pe care i-a descoperit prin intermediul emisiunii și de poveștile lor emoționante. „Acesta este adevăratul moment de încărcare, atunci când dai ceva și oamenii se bucură. Pentru că noi de fapt trăim pentru ceilalți. Mă simt împlinit, mă simt bucuros datorită acestei experiențe!” a declarat Dragoș Anastasiu la finalul experienței din emisiune.