Uite cât de provocatoare a fost Alexia Eram la prezentarea lucrării de licență / Foto

22 aprilie 2021   Monden

Alexia Eram a făcut furori la evenimentul „Behind the mask”, care a avut loc în Mall Vitan, unde au fost prezente mai multe persoane publice, printre care și mama sa, Andreea Esca.

article img
Alexia Eram, alături de mama sa, Andreea Esca. Sursa foto: Instagram

Alexia Eram, provocatoare la lucrarea de licență

Fiica prezentatoarei Știrilor Pro TV a reușit să acapareze atenția celor din jur cu o rochie foarte cuminte, decentă, dar care și-a făcut treaba foarte bine. Decupajul de pe picior și dintr-o parte a umărului au transformat-o pe Alexia într-o tânără foarte provocatoare, însă care nu a lăsat foarte mult din corp la vedere.

Rochia neagră, mulată și până peste genunchi i-a scos în evidență și formele apetisante. Tânăra face aproape zilnic sport, merge la sală, are antrenor de fitness, însă are grijă și de alimentația ei. Și pentru că totul a fost perfect, ea a postat imagini de la lucrarea de licență.

article img
Alexia Eram. Sursa foto: Instagram

„Behind the mask” a fost un eveniment organizat exclusiv de Alexia Eram ca lucrare de licență pentru facultatea pe care o termină în Londra anul acesta. Fiica Andreei Esca a reuțit într-un timp record să vină cu un proiect ingenios despre perioada pandemiei, care ne este tuturor cea mai cunoscută. Tematica a fost ca mai multe persoane publice, dar și oamenii de rând să spună ce se întâmplă cu ei în spatele măștii pe care o poartă zilnic oriunde merg.

Printre cei invitați să vorbească despre viața lor din spatele măștii s-au numărat SMiley, dar și apropiații Alexiei Eram. La eveniment au fost mai multe persoane publice: Mira, Mario Fresh, Geanina Ilieș, dar și alții. Prezentatorul radio Andrei Niculae a postat un mesaj pe Instagram în care a felicitat-o pe fiica Andreei Esca pentru curaj și idee.