#Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, în culmea fericirii, alături de un prezentator celebru: „Ce faci, iubi meu?”

2 februarie 2021   Monden

Bianca Drăgușanu radiază din toate punctele de vedere, mai ales că a fost vizitată la atelierul său de un celebru prezentator. Vedeta i s-a adresat cu iubi și au stat la o șuetă câteva ore bune.

article img
Bianca Drăgușanu se pregătește de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: Facebook

Diva este ocupată până peste cap cu creațiile sale, căci se pregătește intens pentru ziua ei de naștere, dar și pentru Ziua Îndrăgostiților.

Bianca Drăgușanu, alături de Răzvan Botezatu

Blonda a fost surprinsă plăcut de vizita unui bun prieten, fostul prezentator de la Antena Stars, Răzvan Botezatu, care a întâmpinat-o cu o cafea caldă. Cei doi au stat la povești ore în șir și s-au sfătuit în ceea ce privește ținuta divei pentru evenimentele următoare. 

Când l-a văzut, Bianca Drăgușanu aproape că a sărit în sus de bucurie. „Ce faci, iubi meu? Ai venit să-ți iei și tu un costum de mire, o rochie de mireasă?”, l-a întrebat vedeta, iar Răzvan a răspuns amuzat că vrea o rochie de prințesă, de mireasă, că vrea și el să fie mireasă. „Arăți foarte bine, draga mea”, a conchis Botezatu.

article img

Momentele au fost filmate, iar ulterior diva a postat clipurile pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor și ce materiale va folosi pentru rochiile sale.

Când vine vorba de ținutele sale speciale, blonda a recunoscut că multe dintre rochii și le face singură în atelierul personal. Ce-i drept, ea are mult succes în rândul doamnelor și domnișoarelor, multe dintre ele optând pentru rochii de mireasă marca Bianca Drăgușanu. 

A avut o relație tumultoasă cu Alex Bodi

Deși acum zâmbește din nou, Bianca Drăgușanu a avut o relație de aproape 3 ani cu afaceristul Alex Bodi, care i-a aplicat și câteva corecții fizice. Ea a apărut ovită, bătută, cu traumatisme în zona feței. După certurile și bătăile încasate, fosta prezentatoare tv se întorcea în brațele milionarului.

De altfel, ea era înșelată des de către Alex Bodi cu Daria Radionova, care a devenit iubita oficială a bărbatului de la începutul lunii noiembrie.

La o lună după despărțirea definitivă, Bianca Drăgușanu s-a aruncat în brațele lui Gabi Bădălău, alături de care a petrecut clipe de vis în Dubai, Maldive, iar acum o răsfață numai cu atenții scumpe.

Diva și-a achiziționat recent un apartament în zona de Nord a Capitalei unde se zvonește că la cumpărarea locației ar fi contribuit și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar blonda, din câte se pare, a început să ”prindă drag de el”, după cum s-ar fi destăinuit apropiaților.