Antonia a încins internetul după ce s-a pozat în bikini minusculi. Cea mai îndrăzneață apariție

2 martie 2021   Monden

Antonia a realizat cea mai indrazneata aparitie din online. Artista a pozat intr-o pereche de bikini minusculi, care au lasat totul la vedere.

article img

Trupul perfect al cantaretei a fost scos in evidenta datorita tinutele alese. Antonia a purtat o bluza sport in partea de sus, iar in partea de jos a ales o pereche de bikini negri, cu vedere la picioarele bine tonifiate.

Se vede cu ochiul liber ca Antonia face sala si este o impatimita a sportului. Picioarele lungi si drepte, un trup armonios si o față angelică, Antonia reprezintă perfectiunea in viziunea multor femei si barbati.

article img

Cu toate astea, artista este foarte modesta si este de parere ca este o tipa normala cu anumite calitati fizice. Desi nu se considera foarte frumoasa, multe firme romanesti si din afara o solicita in reclame si pe copertile revistelor glossy. 

Ultima sedinta foto a dat gata nu doar fotografii, ci si pe cei peste 2 milioane de admiratori de pe Instagram.

Antonia a strans peste 70 de mii de aprecieri la imaginea postata in care apare in bikini sinpeate 300 de comentarii la doar 3 ore de cand a facut publica fotografia. Pentru frumusetea ei, dar si pentru ca este o persoana simpla, ea este intens apreciata.

Trebuie sa nu uitam ca Antonia a devenit cunoscuta nu pentru valeitatile sale de model, ci ca artist. Ea are o voce buna si piesa cu care a rupt topurile este Morena, in colaborare cu Tom Boxer. In prezent, ea canta solo, desi a colaborar si cu Ina, Alexandra Stan, Vunk, Holograf si chiar Alex Velea, plus alti artisti de la noi.

Antonia are trei copii, o fata si doi baieti. Maya este conceputa din casatoria cu Vincenzo Castelano, iar pe Dominic si Akim ii are din mariajul cu Alex Velea.