Un nou film Hellboy va fi lansat în septembrie 2024: Tot ce trebuie să știi

Publicat:
2 minute

Fanii lumii întunecate și misterioase a lui Hellboy au motive de bucurie, deoarece un nou film din franciză, Hellboy: The Crooked Man, va avea premiera în septembrie 2024. Acest film marchează un nou început pentru seria Hellboy, fiind al doilea reboot după adaptarea din 2019.

Hellboy - The Crooked Man (2024)

Hellboy: The Crooked Man își bazează povestea pe trei numere de benzi desenate cu același nume, scris de Mike Mignola și ilustrat de Richard Corben, publicat inițial în 2008.

Filmul este plasat în anii 1950, în misterioșii și înfricoșătorii Munți Appalachi.

Hellboy, interpretat de Jack Kesy, se trezește blocat într-o comunitate rurală bântuită de vrăjitoare și sub influența sinistră a unei entități demonice cunoscute drept The Crooked Man, un personaj malefic, al cărui spirit este legat de istoria violentă a regiunii.


Alături de Kesy, Jefferson White, cunoscut pentru rolul său în serialul Yellowstone, interpretează personajul Tom Ferrell, un vrăjitor reformat care se aliază cu Hellboy. În distribuție mai apar Joseph Marcell în rolul Reverendului Watts și Adeline Rudolph într-un rol nou creat special pentru acest film.

Regia filmului este asigurată de Brian Taylor, cunoscut pentru filmele Crank și Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Taylor a subliniat intenția sa de a păstra fidelitatea față de tonul original al benzii desenate, cu o abordare ce promite o experiență horror care respectă viziunea creatorului Mike Mignola.


Hellboy: The Crooked Man este programat să fie lansat pe 27 septembrie 2024 în Marea Britanie, urmând ca alte date internaționale de lansare să fie anunțate în curând.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine