ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Uite cât de provocatoare a fost Alexia Eram la prezentarea lucrării de licență

Publicat:
2 minute

Alexia Eram a făcut furori la evenimentul „Behind the mask”, care a avut loc în Mall Vitan, unde au fost prezente mai multe persoane publice, printre care și mama sa, Andreea Esca.

Alexia Eram, alături de mama sa, Andreea Esca. Sursa foto: Instagram

Alexia Eram, provocatoare la lucrarea de licență

Fiica prezentatoarei Știrilor Pro TV a reușit să acapareze atenția celor din jur cu o rochie foarte cuminte, decentă, dar care și-a făcut treaba foarte bine. Decupajul de pe picior și dintr-o parte a umărului au transformat-o pe Alexia într-o tânără foarte provocatoare, însă care nu a lăsat foarte mult din corp la vedere.

Rochia neagră, mulată și până peste genunchi i-a scos în evidență și formele apetisante. Tânăra face aproape zilnic sport, merge la sală, are antrenor de fitness, însă are grijă și de alimentația ei. Și pentru că totul a fost perfect, ea a postat imagini de la lucrarea de licență.

Alexia Eram. Sursa foto: Instagram

„Behind the mask” a fost un eveniment organizat exclusiv de Alexia Eram ca lucrare de licență pentru facultatea pe care o termină în Londra anul acesta. Fiica Andreei Esca a reuțit într-un timp record să vină cu un proiect ingenios despre perioada pandemiei, care ne este tuturor cea mai cunoscută. Tematica a fost ca mai multe persoane publice, dar și oamenii de rând să spună ce se întâmplă cu ei în spatele măștii pe care o poartă zilnic oriunde merg.

Printre cei invitați să vorbească despre viața lor din spatele măștii s-au numărat SMiley, dar și apropiații Alexiei Eram. La eveniment au fost mai multe persoane publice: Mira, Mario Fresh, Geanina Ilieș, dar și alții. Prezentatorul radio Andrei Niculae a postat un mesaj pe Instagram în care a felicitat-o pe fiica Andreei Esca pentru curaj și idee.

Alexia Eram a devenit o adevărată influenceră pe rețelele de socializare și câștigă mii de euro pe lună din campaniile publicitare. Ce e drept, celebritatea mamei sale a ajutat-o să ajungă unde este, însă chiar și așa, meritul pentru afacerile pe care le face cu diferite firme este al ei.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Starurile de la Hollywood au făcut spectacol artistic la Met Gala 2024. De departe cel mai stilat eveniment de până acum
Actualitate
Imagini cu Florin Piersic transportat de la Cluj la București cu un avion SMURD luat din mijlocul antrenamentelor NATO, după ce actorul a fost operat la inimă
Actualitate
Florin Piersic a fost operat la inimă. Ultimele informații despre starea de sănătatea a actorului: „O intervenție foarte dificilă, cu risc mare ...”
Actualitate
Mesaj alarmant despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Toate rugăciunile noastre sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic”
Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat