ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Primele imagini cu Laurette plină de sânge și cu traumatisme grave, după bătaia încasată în camera groazei. Fotografii cu impact emoțional

Publicat:
2 minute

Laurette Atindehou a fost bătută de un bărbat necunoscut într-un hotel din Capitală, după ce nu s-ar fi înțeles la bani, după o partidă de amor. Primele imagini cu mulatra plină de sânge și vănătâi au fost făcute publice.

Laurette Atindehou. Sursa foto: Instagram

Primele imagini cu Laurette plină de sânge și cu traumatisme grave

După ce a scăpat din camera groazei, mulatra Laurette a fost de urgență la IML pentru a scoate certificat medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată.

Imaginile de după agresiune o arată pe mulatră plină de sânge, cu mâna dreaptă umflată, cu genunchii loviți, fără piele, cu traumatisme destul de dureroase.

Atât de rău a fost bătută Laurette. Sursa foto: Click.ro

Laurette a ajuns pe mâna medicilor, inițial, la Spitalul Floreasca, după ce a fost mușcată până la sânge de bărbatul cu care s-a întâlnit în camera de hotel. Mulatra nu a prevăzut oroarea la care a fost supusă, mai ales că nu era la prima întâlnire cu bărbatul.


Filmarea terifiantă cu Laurette în timp ce strigă după ajutor din hotelul în care a fost bătută cu bestialitate „Deschide, că mă omoară”


Laurette a fost mușcată de mână și a avut nevoi de îngrijiri medicale. Sursa foto: Click.ro

Ea a fost curtată de câteva luni de individ și s-au mai văzut într-un cadru public. De această dată, cei doi și-au dat întâlnire la hotel, pentru a se cunoaște mai bine,  spus Laurette. De cealaltă parte, agresorul susține că s-a văzut cu mulatra pentru un favor sexual contracost.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că s-ar fi înțeles cu bruneta pentru suma de 5.000 de euro, însă după ce partida de amor s-a încheiat acesta a considerat că mulatra nu merită mai mult de 300 de euro, de unde ar fi început și scandalul.


Cristina Cioran, mărturisire neașteptată despre Laurette, după ce mulatra a fost bătută în camera de hotel


Laurette ar fi înfășcat borseta cu bani a bărbatului, acesta ar fi lovit-o și astfel au început să se bată. Până la urmă, mulatra a început să urle după ajutor, după cum și înregistrările video/audio o demonstrează.

În acest caz s-a deschis o anchetă care să stabilească vinovații, dar și termenii în care cei doi s-au întâlnit în camera de hotel aleasă tocmai de Laurette, culmea, pentru că știa locația și se simțea în siguranță acolo.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului