Oana Pellea o jignește pe Alina Ceușan, după ce s-a pozat controversat la Teatrul Odeon: „E un selfie de picioare dizgrațios. Își face reclamă cu o postare nesimțită, câtă vulgaritate … Să vă fie rușine!”

Publicat:
4 minute

Oana Pellea și-a ieșit din fire după ce a văzut pe pagina de Facebook a fotografului Florin Ghioca o postare cu privire la Alina Ceușan, care a distribuit o imagine cu ea de la un eveniment care a avut loc la Teatrul Odeon din Capitală. Problema semnalată de actriță și fotograful Teatrului Național din București nu a fost faptul că influencera din Cluj se afla în teatru, ci modul în care s-a pozat în incinta locației.

Alina Ceușan, taxată de Oana Pellea pentru o fotografie postată pe social media

Oana Pellea a distribuit un mesaj acid la adresa Alinei Ceușan, pe care a făcut-o, indirect, „nesimțită, prost crescută și că face postări disgrațioase”. Marea actriță a fost destul de critică la adresa celebrei influenceră de pe social media, care s-a pozat în sala de teatru cu picioarele pe balustradă, în timpul unui eveniment.

„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să îi fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol…

E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de “fashion”.

Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu, împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i -am invitat la premiera cu „Noaptea furtunoasa”, în regia lui Mihai Măniuțiu.

Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii, cândva, au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie etc, etc…

Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclama cu o postare nesimțită…și totuși…câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate …

Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE! Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca - Theatre Photographer”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Alina Ceușan este o influenceră din Cluj, cunoscută pentru activitatea sa în domeniul modei și al stilului de viață. Inițial, ea și-a câștigat notorietatea prin intermediul blogului său, dar și pe platforme de social media precum Instagram, unde împărtășește diverse aspecte ale vieții sale personale și profesionale, inclusiv moda, frumusețea, călătoriile și evenimentele importante din viața ei.

Alina Ceușan a participat la emisiunea „Asia Express” împreună cu Carmen Grebenișan. Cele două sunt bune prietene și au format o echipă în cadrul show-ului, reușind să atragă atenția publicului prin dinamica lor și modul în care au abordat provocările din concurs. Participarea lor la „Asia Express” le-a adus și mai multă popularitate în rândul fanilor.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine