Dezvăluiri șocante: "Antrenorul de genii" acuzat de viol ar avea doar 8 clase și pregătea elevi olimpici

Publicat:
2 minute
Autor: Redacția

Kristof Lajos, cel care a fost laudat mult timp pentru abilitățile sale deosebite de a "descoperi și de a antrena tinerii supradotați", se dovedește acum a avea o pregătire școlară de doar 8 clase.

Antrenorul de Genii - Kristof Lajos

Pe 21 iulie 2024, Kristof Lajos a fost arestat preventiv în urma unui flagrant delict în care a fost surprins agresând sexual un minor de 14 ani.

Potrivit surselor din cadrul anchetei, înfățișarea inofensivă a lui Lajos i-a permis să construiască o relație de încredere cu minorul, culminând cu o serie de abuzuri.

Investigațiile au dezvăluit că acesta a influențat relația cu minorul prin oferirea de cadouri scumpe, cum ar fi diverse sume de bani și bunuri. Aceste tactică de manipulare a reușit să îl îndepărteze pe copil de familie, astfel transformându-l pe Lajos în figura de atașament pentru minor.

Kristof Lajos arestat - captură youtube.com

Lajos a devenit renumit ca pedagog expert, promițând să descopere și să dezvolte veritabilul potențial al elevilor supradotați.

Conform informațiilor obținute de Antena 3 de la surse cheie implicate în cazul în care "antrenorul de genii", Kristof Lajos, este acuzat de viol împotriva unui minor, există detalii surprinzătoare despre calificările reale ale antrenorului.

Contrar percepției de expert în educație care pregătește tineri supradotați, Lajos, în realitate, are un nivel de educație care îl califică doar pentru o gamă limitată de ocupății necalificate.

Conform surselor, acestea includ lucrul în salubritate, ca gunoier, salahor, sau paznic, eliberarea de bilete de parcare, și chiar munci de bază în agricultură, silvicultură și pescuit - ocupații care nu necesită calificări intelectuale sau studii liceale.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine