Cutremur în Antenă. O emisiune importantă dispare de pe post

Publicat:
4 minute

În trustul Intact se fac schimbări masive, așa că o șefii mai mari au decis să scoată de pe post o emisiune urmărită dimineața. După valul de plecări din trust, iată că directorii de programe au decis să reducă personalul care nu aduce audiență. Așa că un matinal important de la Antena Stars nu va mai fi prezentat sub forma actuală începând din septembrie.

Matinalul care dispare de la Antena Stars este „Star Matinal e pe val!”, prezentat de Dima Trofim şi Alexia Ţalavutis. Din păcate, emisiunea nu a înregistrat audiențe mari de când a apărut pe post, așa că s-a decis scoaterea matinalului de pe post, scrie cancan.ro.

Șefii Antenei Stars au hotărât ca cel mai bun lucru este să renunțe la colaborarea cu cei doi prezentatori pentru această emisiune, însă nu se știe exact dacă Dima Trofim și Alexia Ţalavutis vor rămâne în continuare în trust. Este o situație incertă în trustul Intact, unde pleacă și vin vedete în mod constant.

Dima Trofim a devenit prezentator al matinalului în 2020, după ce Andrei Ștefănescu a demisionat, astfel că a rămas la cârma emisiunii alături de Nasrin Ameri, care, la rândul ei, a părăsit Antena Stars și a fost înlocuită de Alexia Ţalavutis.

Dima Trofim și Alexia Ţalavutis se cunosc de când erau adolescenți, căci au făcut parte din trupa „LalaBand” și au jucat în filmul cu același nume de la PRO TV.

Antena Stars, schimbări importante

În mod cert, matinalul va fi înlocuit cu alt tip de emisiune sau poate chiar un program de știri mondene. Ce se știe sigur este că șefii sunt puși de fapte și caută soluții pentru rebrenduirea televiziunii din grupul Intact.

Dintr-o zonă exclusiv mondenă, Antena Stars se transformă încet într-o televiziune mai serioasă, cu subiecte mai curate, chiar dacă multe vor fi din zona divertismentului.

Un semn în această direcție este revenirea lui Mădălin Ionescu în trustul Intact, după 14 ani în care a colaborat cu alte televiziuni, printre care Kanal D și Metropola TV.

De altfel, Geanina Ilieș și Laura Cosoi se numără printre prezentatoare, lucru care a adus un plus valoare imaginii trustului.

Schimbări dramatice au fost și la Antena 1, unde cei trei jurați „Chefi la cuțite” au demisionat cu o lună înainte de începerea filmărilor pentru sezonul cu numărul 13. Ulterior, cei trei chefi au semnat cu PRO TV pentru un nou sezon „Masterchef”.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine