ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Celebră prezentatoare TV, dată afară din casă de soțul milionar cu tot cu copilul

Publicat:
5 minute

Un excentric milionar din România și-a dat afară din casă soția cu tot cu copil. Motivul bărbatului a fost unul de neînțeles, mai ales că era vorba de partenera sa de viață, dar și de fetița pe care o au împreună.

„Droppy” s-a cuplat cu Roxana Ilie după divorțul de Luminița

Ionuț Marinescu, cunoscut în lumea mondenă drept „Droppy”, a fost căsătorit cu Luminița, prezentatoare METEO la România TV. Cei doi au divorțat în 2013, an în care milionarul și-a dat soția afară din casă, cu tot cu copil, după ce se îngrășase foarte mult.

Relația dintre „Droppy”, milionarul excentric a durat foarte puțin timp. La puțin timp după ce a venit pe lume fetița lor, Ionuț Marinescu i-a spus soției sale să plece din casă, însă doar temporar.

Prezentatoarea TV a declarat, imediat după divorț, că soțul ei o înșela, iar certurile dintre ei erau din ce în ce mai dese. Luminița Marinescu a fost model la Milano, unde, din ce a declarat, avea venituri foarte bune.

Luminița Dumitrescu a fost manechin de succes la Milano

Vedeta România TV s-a îndrăgostit de Ionuț Marinescu, a rămas însărcinată și apoi s-au căsătorit. Din păcate, așa cum am menționat mai sus, cei doi au divorțat rapid, după ce milionarul le-a dat afară din casă atât pe Luminița, cât și pe fiica lor.

„Eu am lucrat că model la Milano. Câștigam foarte bine când m-a cunoscut Ionuț. După ce am rămas însărcinată, am fost nevoita să renunț la tot și să ajung la mâna lui. Credeam că o să fim o familie fericită.

Doar că eu când am venit cu Erica de la maternitate, Ionut și-a văzut de cu totul altă viață. A început să mă însele cu diverse domnișoare și să nu se intereseze deloc de noi.

După mai multe certuri, în luna martie 2013, m-a dat afara din casă pe mine și pe copilul meu. Atunci a spus că el s-a îngrășat foarte mult și că nu se poate abține de la mâncat, așa că este mai bine să nu mai locuim împreună, ca el să poată slabi. Eu mi-am luat fata și ne-am mutat cu chirie. La sfârșitul lui 2013 am divorțat.”

Cancan.ro a publicat, la vremea respectivă, informații cu privire la relația celor doi foști soți. Imediat după divorțul de Marinescu, Luminița s-a căsătorit cu pilotul Silviu Savoaia.

Potrivit publicației tabloide, prezentatoarea TV ar fi avut o relație cu actualul soț din timpul mariajului cu „Droppy”, ceea ce înseamnă că cei doi se înșelau reciproc. Interesant este că, deși căsătorită cu Silviu Savoaia, Luminița s-a întâlnit cu „Droppy” la mare, unde s-au cazat la un hotel de cinci stele.

Mai mult, în 2014, la un an de la divorț și proaspăt căsătorită, Luminița a fost sărbătorită atât de Dumitrescu, cât și de soțul ei, iar imaginile de la ziua ei semnalează faptul că prezentatoarea TV era în tandrețuri cu fostul soț, în timp ce actualul era acasă cu copilul lor.

„Droopy” este cunoscut în showbiz-ul monden în mod special pentru petrecerile luxoase pe care le-a dat în inima Capitalei. Culmea, tot pentru Luminița, la care se pare că nu a renunțat și chiar după atâția ani, milionarul dorește să-și impresioneze fosta soție, pe care tot el a dat-o afară din casă. Ironia sorții!

Însă excentricul afacerist nu a stat chiar singur în tot acest timp, Ionuț Marinescu a avut o relație de câteva luni și cu Roxana Ilie, cea despre care se spune că ar fi protejata lui Sorin Grindeanu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa și a vândut bunuri comune de aproape 700 de mii de euro: „Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin”. Exclusiv
Divertisment
Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Cine pe cine a părăsit, de fapt
Stil de viață
Zodia care poate ajunge pe culmile succesului
Divertisment
Andreea Liptak face lumină, la 12 ani după ce a fost pusă pe tușă de PRO TV: „Nu mi-am dorit niciodată să fiu Andreea Esca”
Actualitate
Andreea Liptak spune adevărul despre „divorțul” de PRO TV. Motivul pentru care a părăsit, de fapt, pupitrul știrilor: „PRO TV nu a recunoscut niciodată asta”
Actualitate
Ce au făcut socrii lui Mihai Albu, după ce au aflat că designerul are cancer. Reacția neașteptată a Iuliei Albu. Exclusiv
Divertisment
Ana Porgras, cu încrederea zdruncinată după competiția „Survivor All Stars”. Ce a dărâmat-o atât de tare
Cadrele didactice, invitate să învețe metode de integrare cu blândețe și impact pentru copiii cu nevoi speciale, în cadrul evenimentului „Galeria terapiilor, ediția a 3-a la Brașov”
Stil de viață
Carmen Iohannis și Andreea Marin, sub lupa hairstylistului vedetelor Adi Constantin