Cauza morții Mălinei Pocol: tânăra doctoriță din Bistrița-Năsăud a murit în fața iubitului ei, un inspector al Penitenciarul Spital Dej

Publicat:
3 minute

O tânără din Bistrița-Năsăud, în vârstă de 24 de ani și recent absolventă de Medicină, a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Accidentul s-a petrecut în timpul unei plimbări cu motocicleta, în urma căruia medicii nu au reușit să o salveze.

Mălina Pocol și Robert Lărgean se plimbau cu motocicleta. Foto: colaj actualitate.net

Sâmbătă seară, motocicleta pe care Mălina Pocol se afla ca pasageră a intrat în coliziune frontală cu un autoturism pe un drum județean. Deși inițial echipele medicale au reușit să o resusciteze și să o intubeze, tânăra a suferit un stop cardio-respirator în drum spre spital și nu a mai putut fi salvată. Motociclistul, un tânăr de 23 de ani, a fost grav rănit, suferind o fractură deschisă la braț. În momentul accidentului, șoferul mașinii a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ.

Mălina Pocol a terminat Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Iuliu Hațieganu" - Cluj-Napoca în 2024, lucru cu care s-a și mândrit pe social media chiar cu puțin timp înainte să moară. Tânăra, originară din Dej, locuia în Dej și avea o relație de iubire cu inspectorul Robert Lărgean, șef de tură la Penitenciarul Spital Dej. Cei doi au fost implicați într-un accident teribil sâmbătă seara, în urma căruia Mălina Pocol și-a pierdut viața, iar polițistul se află în stare gravă la spital și are nevoie de sânge.

Accident teribil în Bistrița-Năsăud: doctoriță moartă și un polițist grav rănit

Accidentul în care a murit Mălina Pocol a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, pe raza localității Caianu Mic, unde au fost loviți frontal de un alt autoturism din sens opus, care a făcut un viraj la dreapta periculos și nu a acordat prioritate.

Mălina Pocol și Robert Lărgean se aflau pe o motocicletă, iar în momentul impactului au ajuns pe asfalt. Din păcate, studenta la Medicină nu a supraviețuit în urma accidentului, iar iubitul ei se află în stare gravă la spital.

Mălina Pocol era medic dentist, iar în 2024 terminase Facultatea de Medicină. Tânăra era sora unui alt polițist de la Penitenciarul Spital Dej, Radu Pocol.

Mălina Pocol era medic dentist. Foto: Facebook

În urma accidentului, s-a apelat serviciul de urgențe rapid, iar medicii au venit la fața locului cât au putut de repede. Mălina Pocol fusese, inițial, stabilizată, însă a murit în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj- Napoca, în jurul orei 22:45, scrie Cluj24.

Polițistul Robert Lărgean se află și el în stare gravă, cu răni serioase în mai multe zone ale corpului și are nevoie de transplant de sânge. Colegii de la penitenciar au făcut un apel la oameni pentru a dona sânge pentru polițistul rănit în accident.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine