ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Cât de bine arată Daliana, iubita lui Răzvan Simion, în costum de baie. Pozele de pe Instagram sunt intens apreciate

Publicat:
2 minute

Răzvan Simion este cuplat de aproape un an cu Daliana Răducan, care pe contul personal de Instagram are imagini cu ea în costum de baie. Iubita matinalului de la Neatza, de meserie arhitect, a incendiat internetul cu ultimele poze făcute publice.

Iubita lui Răzvan Simion, provocatoare și îndrăzneață pe Instagram

Daliana Răducan este o femeie discretă, care în tot acest timp, de când a apărut la brațul lui Răzvan Simion, a demonstrat că nu este interesată să devină persoană publică, ori să apară pe la emisiuni tv. Desigur, altele decât ele despre design.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj tranșant după ce Laurette a fost bătută în camera de hotel

Iubita prezentatorului tv este arhitect de meserie și a făcut parte din echipa Visuri la cheie, de la Pro TV, implicarea ei în media fiind strict pe această latură, strict din punct de vedere profesional. Deși au fost văzuți de nenumărate ori împreună, bruneta nu oferă interviuri și nici nu le răspunde jurnaliștilor care o abordează, preferând să își păstreze viața discretă.

Asta nu înseamnă, însă, că pe Instagram Daliana nu-și poate de cap. Fiind contul personal, tânăra arhitect pozează provocator, în diferite costumații.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, prințul Harry a făcut o dezvăluire dramatică despre ce i-a făcut Familia Regală: „Am simțit prezența mamei mele în tot acest timp”

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului