Adidașii care l-au oripilat pe Dan Negru. Prețul exorbitant al sneakerșilor l-au făcut să reacționeze dur : „Sunt noi, dar par vechi și murdari. Urâțenia e noul frumos”

4 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Dan Negru a dat o tură prin magazinele din mall, unde a găsit o pereche de sneakerși mai „deosebiți”, despre care nu a avut chiar cuvinte de laudă. De fapt, adidașii nu au fost deloc pe placul prezentatorului TV, mai ales că păreau vechi și murdari, iar prețul nu era deloc unul mic. Este vorba de o pereche de pantofi de la „Ultaboost light”, pe care tinerii îi adoră, ba chiar îi cumpără pe bandă rulantă. Trendul și generația, însă Dan Negru i-a taxat.

Dan Negru nu ste fanul adidașilor „murdari”


Dan Negru nu se regăsește un noua modă lansată pe piață, mai ales când vine vorba de încălțăminte. Aflat și el la o sesiune de cumpărături, prezentatorul Kanal D a rămas blocat în fața unei perechi de sneakerși care păreau murdari, vechi și foarte uzați, însă care erau noi și destul de scumpi. Acum, depinde și în buzunarul cui ne uităm. Sun persoane pentru care suma adidașilor nu este deloc una piperată, însă pentru mulți oameni prețul este destul de ridicat.

Dan Negru, uimit de „urâțenia” unor sneakerși și prețul exorbitant

Dan Negru a semnalat costul perechii de sneakerși. Prezentatorul Kanal D a enunțat într-un mesaj pe Instagram că adidașii nu-și merită banii și că încălțămintea are și un aspect „urât”. Sneakerșii „Ultaboost light” costă „doar” 1.000 de lei și sunt la mare căutare de către tineri.

„Pantofii ăștia costă 1.000 de lei. Sunt noi, dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd : nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne. Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump! Urâțenia e noul frumos. Și eu sunt vechi!”, a scris Dan Negru pe social media.

După ce a postat mesajul pe Instagram, Dan Negru a fost aprobat de admiratorii de pe social media, care i-au transmis, în mai multe mesaje, că sneakerșii au un preț mult mare raportat la calitatea produsului.

„Da ,,frumoși sunt pantofii”, wow, mamă, mamă, cred că sunt de pe timpul lui Pazvante chiorul. Doar cei care nu sunt întregi la minte sau au prea mulți bani 💵 să-i arunce pe fereastră i-ar putea cumpăra, căci, în rest, nici bătut nu ai putea să-ți cumperi așa frumusețe de pereche de încălțăminte!!”, a scris un fan amuzat de situație.

„Doamne, i-am văzut și eu zilele trecute, și chiar a spus soțul meu, care lucrează în construcții, că ar face o căruță de bani dacă și-ar vinde încălțămintea de lucru!😂😂😂”, a mai scris cineva.

Dan Negru a semnalat prețul și adidașii pe Instagram
1 / 2

Dan Negru, un prolific om de televiziune

Dan Negru este un cunoscut prezentator TV. În prezent, fosta vedetă Antena 1 are o emisiune de cultură generală la Kanal D, care are audiențe foarte bune cu emisiunea „Jocul Cuvintelor”.

După ani la rând în care a organizat toate revelioanele Antenei 1, Dan Negru a părăsit în 2022 trustul media Intact Group, după 22 de ani de colaborare.

În 2021, Dan Negru, supranumit și „Regele Audiențelor”, a fost pe locul 2 în Europa la audiențe, după BBC.

Dan Negru este originar din Timișoara, unde a studiat Jurnalismului la Universitatea Tibiscus, însă s-a stabilit în București, cu o carieră începută la TVR, sub îndrumarea lui Valeriu Lazarov, părintele televiziunii românești.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”