Viața controversată a lui Tom Jones. A iubit o singură femeie de la 12 ani, însă a avut sute de aventuri. Linda i-a devenit soție, dar a avut un sfârșit tragic

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Viața personală a lui Tom Jones (83 de ani) a fost destul de interesantă și a stârnit interesul presei și al publicului de-a lungul anilor. Celebrul cântăreț s-a îndrăgostit la 12 ani de soția lui, Linda Trenchard, pe care a cunoscut-o la școală, în Treforest, South Glamorgan, Marea Britanie. La 16 ani, cei doi s-au căsătorit și au avut un mariaj de durată, până în 2016, când Linda a murit bolnavă de cancer, după 59 de ani de căsnicie.

Tom Jones este cunoscut pentru interpretarea cântecului tematic al filmului "Thunderball", care este al patrulea film din seria James Bond. Acest cântec iconic, intitulat "Thunderball", a fost lansat în 1965 și a servit ca coloană sonoră pentru filmul cu același nume, avându-l pe Sean Connery în rolul lui James Bond.

"Thunderball" are o tradiție îndelungată în franciza de filme, iar interpretarea lui Tom Jones a contribuit la consolidarea sa ca un element memorabil al fiecărui film James Bond.

Este important să menționăm că Tom Jones a interpretat acest cântec tematic cu o energie și o pasiune care i-au adus o recunoaștere semnificativă și i-au asigurat locul în istoria muzicii și a cinematografiei.

Sir Tom Jones, căsătorie și familie

Tom Jones s-a căsătorit cu Linda Trenchard în 1957, când aveau doar 16 ani. Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie și au rămas împreună toată viața. Au avut un fiu pe nume Mark. Căsnicia lor a fost considerată una solidă, dar nu a fost fără provocări. Linda a fost sprijinul și forța din spatele carierei sale muzicale.

Decesul soției: Linda Trenchard, soția lui Tom Jones, a murit în 2016 după o luptă cu cancerul. Acesta a fost un moment dificil pentru Jones, iar el a vorbit deschis despre durerea pierderii și despre felul în care Linda a fost un sprijin important pentru el pe parcursul vieții sale. După moartea soției, Tom Jones a declarat că a iubit o singură dată toată viața și nu va mai iubi pe nimeni niciodată.

Tom Jones i-a adus un tribut celei care i-a fost alături încă de când erau copii la Pride of Britain Awards, unde a spus că „Recent mi-am pierdut soția, soția mea a murit și era foarte importantă pentru mine. Sunt foarte mulți oameni de care sunt mândru.”, a menționat Tom Jones, în 2016, după moartea soției lui.

Sir Tom Jones. Sursa foto: Instagram

Tentații și controverse: De-a lungul carierei sale, Tom Jones a avut o imagine de sex-simbol și a atras atenția numeroaselor femei. A existat o serie de zvonuri și relatări despre aventurile sale extraconjugale, ceea ce a adus unele controverse în viața sa personală și în relația cu Linda. Cu toate acestea, cei doi au rămas căsătoriți și au trecut prin diferite etape.

Transparent, Tom Jones a vorbit deschis despre multiplele lui aventuri amoroase, avute de-a lungul timpului, dar și despre impactul pe care aceste iubiri sezoniere l-a avut asupra soției lui. Cântărețul a mărturisit că a fost intim cu sute de femei la nici un an de când a devenit celebru, însă cu toate astea, a rămas căsătorit cu Linda.

Câteva dintre numele sonore cu care Tom Jones a avut relații extraconjugale sunt celebra artistă Mary Wilson, personalitatea TV Charlotte Laws, Marjorie Wallace, cea care a câștigat Miss World în 1973, fiind prima femeie din Statele Unite care a câștigat acest premiu, și cu actrița Cassandra Peterson.

Într-un interviu pentu Sunday Times din 2015, Tom Jones a declarat că soția sa, Linda, l-a pocnit peste față, după ce a aflat de aventura pe care o avusese cu Miss World. „Am stat acolo și am luat-o. Mi-a dat cu pumnul în barbă și a țipat.”, a spus Tom Jones.

Tom Jones și-a exprimat adesea afecțiunea și recunoștința pentru familia sa, inclusiv pentru soția sa decedată și pentru fiul lor, Mark. El a fost activ în susținerea carierei muzicale a fiului său și a menținut o legătură strânsă cu membrii familiei sale.

Cariera profesională a lui Sir Tom Jones

Relația cu fanii și imaginea publică: Imaginea lui Tom Jones a fost mereu subiect de discuții și reacții din partea publicului și a mass-media. El a fost apreciat pentru talentul său muzical și personalitatea sa carismatică, dar și criticat sau controversat pentru unele aspecte ale vieții sale personale sau ale comportamentului său public.

Premii și onoruri: Tom Jones a primit numeroase premii și onoruri de-a lungul carierei sale, inclusiv titlul de Cavaler al Imperiului Britanic (Knight Bachelor) acordat de regina Elisabeta a II-a în 2006 pentru contribuțiile sale în muzică.

Reinventarea și evoluția stilului muzical: De-a lungul anilor, Tom Jones a reușit să se reinventeze și să-și adapteze stilul muzical pentru a se potrivi cu tendințele și preferințele contemporane. El a colaborat cu artiști din diverse genuri și și-a lărgit paleta muzicală, ceea ce i-a permis să rămână relevant în industrie.

Memorii și biografie: În 2015, Tom Jones a lansat o carte de memorii intitulată "Over the Top and Back: The Autobiography", în care a oferit o perspectivă detaliată asupra vieții sale personale și profesionale, inclusiv a provocărilor și realizărilor.

Este important să menționăm că viața personală a unei celebrități este adesea subiect de speculații, zvonuri și reprezintă o parte privată a vieții lor. Detaliile pot varia în funcție de sursele disponibile și de momentul în care se fac cercetări.

Tom Jones, jurat la The Voice UK

Tom Jones a fost unul dintre jurații originali în versiunea britanică a emisiunii de televiziune "The Voice UK". Această emisiune este un concurs de talente muzicale în care concurenții sunt evaluați în funcție de vocea lor, fără a ține cont de aspectul fizic.

Tom Jones a fost prezent în primele patru sezoane ale emisiunii, de la lansarea sa în 2012 până în 2015. A fost popular în calitate de jurat datorită experienței sale muzicale extinse și a personalității sale carismatice. A oferit sfaturi și opinii valoroase concurenților, iar interpretările sale de-a lungul emisiunii au fost apreciate de public.

În anii următori, Tom Jones a părăsit temporar emisiunea, dar s-a întors în 2017 pentru a-și relua rolul de jurat în următoarele sezoane. The Voice UK - Vocea Marea Britanie a continuat să fie un succes și a contribuit la menținerea prezenței lui Tom Jones în ochii publicului, mai ales în rândul generațiilor mai tinere.

Autor: Daria Andrieș

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine