Ultima fotografie cu Mioara Roman în viață. Oana a pozat-o chiar la azil. Imaginile durerii cu fosta soție a lui Petre Roman

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Mioara Roman s-a stins din viață la un azil din Snagov. Fosta soție a lui Petre Roman a murit în somn, dorință pe care a avut-o după ce s-a îmbolnăvit. Oana Roman posta frecvent imagini cu mama ei din centrul în care era îngrijiră. Ultima imagine cu Mioara Roman în viață a fost făcută publică pe 2 februarie de către fiica ei mai mică.

Mioara Roman a murit singură, înconjurată de străini, fără ca cineva să bănuiască că-și trăiește ultimele clipe din viață. Tocmai pentru că nu se simțea rău, Oana Roman a plecat în Egipt cu fiica ei, Isabela.Ultima imagine cu Mioara Roman în viață

Mioara Roman a murit la 83 de ani, iar pe 19 aprilie urma să împlinească 84 de ani. Coincidența face că mama Oanei Roman a murit la două zile după ce a sărbătorit ziua de naștere a Izabelei, care a împlinit 10 ani.

Înainte să plece în vacanță, Oana Roman a vizitat-o pe mama sa și ținea legătura cu medicii din azilul de bătrâni unde era îngrijită Mioara Roman. Deși cu câteva ore înainte să-și dea ultima suflare părea că este „stabilă”, după cum a declarat chiar și fiica ei, Mioara Roman a murit în somn.

Oana Roman a declarat că dorința mamei sale era să moară în somn, lucru care, până la urmă, s-a întâmplat.

Pe 2 februarie, Oana Roman a făcut publică ultima imagine cu mama ei la azil. A fost ultima fotografie publică cu Mioara Roman în viață.

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață a fost făcută publică pe 2 februarie de către Oana Roman, care se afla în vizită la azilul unde mama sa era cazată. Sursa foto: Instagram Oana Roman


Mioara Roman a murit într-un azil din Snagov. Ultimii doi ani de viață ai Mioarei Roman, în imagini

Mioara Roman a murit singură, în azilul de bătrâni în care era cazată. Azilul era mai mult o clinică medicală pentru seniori, cu multe facilități de cinci stele.

Fotografiile realizate de Cancan.ro au fost făcute publice în noiembrie 2022. Sursa foto: Cancan.ro
1 / 8

În ultimul an de viață al Mioarei Roman, Oana Roman și-a pozat mama la azil, evidențiind condițiile bune în care era cazată. Mulți s-au grăbit să o judece pe fosta prezentatoare tv că și-a dus mama la azil, însă afecțiunile de care Mioara Roman suferea necesitau asistență medicală continuă, 24 din 24 de ore.

Fotografiile au fost realizate în octombrie 2022 de către Oana Roman și făcute publice pe rețelele de socializare
1 / 4
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine