Simona Hapciuc, dezvăluiri după ce a ieșit din competiția Survivor România 2021. Îi face praf pe Jador și Culiță Sterp

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri la Teo Show despre emisiunea Survivor România 2021. Mai exact, ea povestit care  fost relația ei cu Jador și Culiță Sterp și ce părere are despre ei, dar și cum s-au purtat ei doi cu ea în competiție.

article img

Simona Hapciuc, Jador (mijloc), Culiță Sterp (dreapta). Sursa foto: Wowbiz.ro

Simona Hapciuc, noi dezvăluiri despre Survivor România 2021: Jador și Culiță Sterp sunt misogini

Fosta concurentă a celui mai urmărit show de la Kanal D a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre cum s-au desfășurat lucrurile în competiția Survivor România 2021. Simona Hapciuc nu s-a abținut să-i facă misogini pe Jador și Culiță Sterp, deși pentru cel dintâi are o simpatie și crede că este om bun, dar rău de gură.

Actrița de comedie a mărturisit că a avut un schimb de replici cu familia lui Culiță Sterp, despre care s-a dorit să nu se mai discute, dar mai ales să nu mai pronunțe numele lui Culiță Sterp în conversațiile sale publice.

Simona Hapciuc a adus lămuriri în această direcție, pentru ca familia cântărețului Culiță Sterp să nu o mai abordeze cu astfel de cerințe.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, internată în spital cu diagnostic dur: „S-au agravat simptomele destul de mult”

„Sunt foarte misogini (...) Culiță nu vorbea despre familie, Jador își idolatrizează mama. E în stare să își vândă viața pentru mama lui. Ulterior, lucrurile dintre mine și Jador s-au calmat și mi-a înțeles povestea de viață.

Mi-a zis: „Simo, dacă n-aș avea mamă, mi-ar plăcea să am o mamă ca tine”. La Jador știți care este problema? Este foarte sufletist, dar este prost de gură. Este ca mine, suntem amândoi foarte vulcanici.

La Culiță este o răutate calculată. Mi-a scris sora lui pe Instagram și să nu mai aduc numele lui în discuții și să le respect familia.Eu n-am nimic personal cu el, cu familia lui.”, a declarat Simona Hapciuc, în emisiunea lui Teo, de la Kanal D.

În ceea ce privește competiția Survivor România, antrenoarea de fitness a tras concluzia că băieții doresc să scoată din emisiune fetele și să rămână lupta doar între ei. Simona consideră că tensiunile din emisiune vor dispărea după ce Sebastian Chitoșcă va părăsi competiția. Zanni sau Elena Marin nu ar fi, din punctul ei de vedere, problema în show.

Cei care urmăresc emisiunea Survivor România 2021 știu despre conflictele dintre concurenți, mai ales după ce Elena Marin l-a nominalizat pe Zanni să plece din show. Simona Haciuc consideră că a fost o alegere greșită.

Fosta antrenoare de fitness și actriță la Prima TV

Simona Hapciuc a devenit cunoscută publicului larg după ce a apărut în serialul de comedie Trăsniții de la Prima TV. De altfel, ea este cunoscută și pentru meseria de antrenor fitness.

Blonda este model și face pictoriale de senzație, pe care le postează pe internet. Simona este mama unui băiețel de care s-a desprins greu pentru a participa la Survivor România 2021.

Echipele emisiunii de la Kanal D au fost formate astfel, la început. 

  • Echipa Faimoșilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.
  • Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.   
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine