Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, internată în spital cu diagnostic dur: „S-au agravat simptomele destul de mult”

5 martie 2021   Monden

Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri crunte despre starea ei de sănătate. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a ajuns la spital, unde a fost internată de urgență, după ce a avut sângerări nazale, iar fiul ei s-a simțit rău. Medicii au avut suspiciunea că tânăra a luat virusul Dengue.

article img
Simona Hapciuc de la Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram

Simona Hapciuc, internată de urgență la spital

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună. Imaginile care au făcut deliciul fanilor

După ce s-a întors în România, Simona Hapciuc s-a simțit rău. Ea a ajuns la spital, unde a fost internată câteva zile, apoi a ieșit pe semnătură cu stări de rău. Fosta concurentă de la Survivor nu a mai vrut să stea în spital, iar asta pentru că fiul ei, Dimitrie este destul de afectat de plecare mamei sale de acasă pentru competiția de la Kanal D.

Deși încă bolnavă, Simona Hapciuc a preferat să meargă acasă la fiul ei. Nu este însă singura care s-a simțit rău în perioada asta. Și fiul ei s-a simțit rău, însă, în cazul lui, medicii au spus că starea băiatului este cauzată de stresul emoțional.

„Am pus totul pe seama stresului și a oboselii, însă, din păcate, ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiinfecție hepatică și un sindrom meningeal, voi continuă seria investigațiilor, simptomele mele erau stări de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap.

Doctorii se gândesc să nu fi contractat un virus, mai exact ei se tem să nu fie vorba despre virusul Dengue, s-ar spune că în Republica Dominicană este destul de des întâlnit și destul de ușor de contractat. Sunt în continuare sub supraveghere chiar dacă am semnat să ies.

Sunt programată la diferiți medici care mă așteaptă în vederea următoarelor analize. Sunt și sub tratament cu antivirale, foarte multe pastile de durere, nu sunt foarte aptă să vorbesc. La Dimitrie a fost mai mult pe fond emoțional, dădea semne de răceală, dar nu era, era foarte apatic și medicii au spus că e din cauza emoțiilor. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Eu când am o problema sau mă simt rău, am prostul obicei să țin în mine.

Sindromul meningeal, am înțeles, ar fi destul de grav, acum sunt bine, am ieșit din spital deoarece Dimitrie plânge foarte mult după mine și în momentul în care m-am internat a avut o criză de plâns și mă ruga să nu-l părăsesc, moment în care am înțeles cam cât de rău i-a făcut plecarea mea. Fizic sunt ok, psihic sunt foarte supărată pe mine pentru că mi-am pus sănătatea în halul asta, că m-am întors cu atâtea probleme, mi-am dezechilibrat copilul super mult”, a mărturisit Simona Hapciuc de la Survivor România 2021.

Citește și: Bianca Comănici, ex Puterea Dragostei, pe patul de spital. Imaginile care au îngrijorat toți fanii brunetei / Foto

Simona Hapciuc este acasă și se recuperează. Ea s-a scuzat în fața fanilor pentru lipsa de pe Instagram, însă starea încă nu-i permite. Ea a avut chiar și sângerări nazale și stări grave de rău. De altfel, ea a spus că se simte tot mai rău.

Tânăra mămică este de profesie actrița, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, dar și instructor de fitness. De asemenea, Simona Hapciuc a practicat 12 ani kickboxing.