Robbie Williams, cadoul perfect de Valentine's Day. Pictorial „HOT, HOT, HOT” cu starul, după ce a slăbit aproape 15 kilograme

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Robbie Williams, legendă a muzicii pop, i-a surprins plăcut pe toți cei care îl urmăresc cu o transformare remarcabilă a siluetei sale. A atins acest obiectiv prin modificarea semnificativă a stilului său de viață și adoptarea unei noi perspective asupra sănătății.Prin intermediul unor postări amuzante pe rețelele sociale, Robbie a prezentat cu mândrie rezultatele impresionante ale procesului său de slăbire, aducând astfel un omagiu sărbătorii Zilei Îndrăgostiților. Deși a fost cunoscut sub numele de "Blobby Williams" în trecut, artistul în vârstă de 49 de ani demonstrează că este pe calea cea bună în ceea ce privește starea sa fizică și mentală.

În clipurile care au fost postate pe Instagram de către soția sa, Ayda, Robbie Williams apare distrându-se copios într-un colac gonflabil roz, într-o atmosferă plină de umor. Cu un fizic tonifiat și un zâmbet jucăuș, artistul și-a etalat abdomenul bine definit, marcând astfel o schimbare semnificativă în aspectul său fizic. El apare îmbrăcat doar cu lenjerie intimă de la Versace, o pereche de șosete albe cu dungi, ochelari și un colac roz.

Cântărețul, în vârstă de 49 de ani, s-a băgat într-un colac gonflabil roz în timp ce poza în lenjerie intimă și o pereche de șosete obraznice în clipurile postate de soția sa, Ayda, pe Instagramul brandului ei de îmbrăcăminte.

Arătându-și abdomenul extrem de atrăgător, Robbie a pozat lângă o piscină cu jucării gonflabile, în onoarea viitoarei sărbători romantice ce urmează să aibă loc pe 14 februarie, “Ziua Îndrăgostiților”.

Filmarea a fost făcută pentru marca de îmbrăcăminte a Aydei care a lansat o nouă gamă de șosete, cu fraze obraznice, inclusiv „f**kboy”.

Robbie Williams și lupta cu kilogramele în plus

Robbie Williams nu a ținut pentru el secretele transformării sale. El a slăbit între 10-15 kilograme.

Iubire, sunt la Ozempic... Ei bine, ceva de genul Ozempic. Este ca un miracol de Crăciun. Am trecut de la 13 13 lb la 12 1 lb. Și am nevoie de el, din punct de vedere medical. Am fost diagnosticat cu auto-ura de tip 2”

În ciuda umorului său caracteristic, artistul a ținut să precizeze că greutatea excesivă este „un mod catastrofal” de viață.

Robbie Williams a vorbit deschis despre lupta greutatea și impactul asupra sănătății mintale. A evidențiat nevoia de auto-acceptare și cum starea sa de bine a fost afectată în trecut atât de supraponderalitate, cât și de subponderalitate. În ciuda trecutului său tumultos, artistul consideră că actuala sa transformare reprezintă "cel mai bun lucru solid pe care l-a făcut de mult timp".

Este șocant de catastrofal pentru sănătatea mea mintală să fiu mai mare. Vocea mea interioară îmi vorbește așa cum Katie Hopkins vorbește despre oameni grași. Este înnebunitor”.

Galerie imagini 1 / 2

A renunțat și la fumat

Robbie Williams a dezvăluit că renunțarea la obiceiul său de fumat de 40 de țigări pe zi a fost un alt pas crucial în transformarea sa. El a subliniat importanța consecvenței și a mărturisit că, în prezent, adoptă un stil de viață mai echilibrat, bazat pe alimentație sănătoasă și mai puțin consum de alimente.

Fie am fost supraponderal și nefericit, fie am fost extrem și subponderal și nefericit. Ambele locuri au dus la depresie. În acest moment mănânc mai puțin. Este o lovitură constantă și nu este un mod natural de a fi. Pentru mine, ceea ce este normal este să fii de două ori această dimensiune”, a explicat el.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine