Motivul dureros pentru care Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, nu poate să slăbească. Toți se miră că s-a îngrășat, dar trăiește o adevărată dramă

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Radu Almășan, solistul trupei „Bosquito”, a fost unul dintre cei mai doriți bărbați din muzică. Cu timpul, cântărețul a pus câteva kilograme în plus, un motiv pentru care cârcotașii l-au criticat, însă fără să știe de ce nu poate să slăbească. Radu Almășan s-a chinuit ani buni să slăbească, însă medicii i-au dat un verdict dur.

Radu Almășan făcea furori cu melodia „Pepita”, lansată în 2002. Versurile „Hai, iubito, nu fugi de mine” erau fredonate de mai toate domnișoarele și motiv de dans pentru domni.

Ochii albaștri, părul ondulat și atitudinea l-au făcut pe Radu Almășan să fie iubit de o generație întreagă de femei. Anii au trecut, iar acum, la 43 de ani, artistul s-a mai împlinit, lucru pentru care mulți l-au criticat.

De ce nu poate să slăbească Radu Almășan de la „Bosquito”

Radu Almășan a tot fost surprins de paparazzi, fie în diferite centre comerciale, fie la plimbare prin Capitală, iar imaginile cu el au fost aspru criticate pentru modul în care arată.

Deși nu-i pasă de acest aspect puțin important, Radu Almășan este comentat, ocazional, pentru că s-a îngrășat. În realitate, solistul trupei Bosquito a încercat să slăbească, ba chiar s-a chinuit, însă, la un moment dat, a descoperit că suferă de o boală la inimă.

Radu Almășan a declarat chiar anul acesta, în podcastul lui Oprișan, că aținut numeroase diete pentru a reveni la forma fizică de altădată, însă fără succes. Colac peste pupăză, medicii i-au spus că nu are voie să facă efort, după ce i-au descoperit o afecțiune la aparatul cardiovascular.

„Am ținut  800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e. Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.”, a declarat Radu Almășan în podcastul „Vreau să știu”. Interviul complet cu solistul trupei „Boscquito” îl puteți citi într-un articol anterior.

Radu Almășan, un artist complex

Radu Almășan este un muzician român cunoscut pentru activitatea sa ca solist al trupei Bosquito, o formație de rock latino fondată în 1999. Născut la 9 aprilie 1980, Radu Almășan a început să cânte de la o vârstă fragedă și a fost influențat de diferite genuri muzicale, inclusiv rock, flamenco și muzică latino.

Bosquito a devenit cunoscută în România la începutul anilor 2000 datorită unor hituri precum "Pepita", "Bosquito" și "Două mâini". Trupa combină elemente de rock cu influențe latino și balcanice, creând un stil unic și energic.

După ce a petrecut o perioadă în Statele Unite, unde a continuat să creeze muzică și să colaboreze cu diverși artiști, Radu Almășan s-a întors în România, continuând să concerteze și să lanseze noi materiale alături de Bosquito. El este recunoscut nu doar pentru vocea sa distinctivă, ci și pentru abilitățile sale de compozitor și textier.

În Statele Unite, Radu Almășan s-a stabilit în Los Angeles, unde a format trupa „Madame Hooligan”, în 2007, iar în 2008 a lansat și primul album muzical. În 2010, artistul se întoarce în România, iar istoria „Bosquito” continuă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine