La ce orori era supusă Monica Gabor de proxenetul Dinu Damaschin. A vândut-o pe 1000 de dolari la 16 ani: „I-am spus lui Cristi Tănase ca sunt virgină, dar m-a violat”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Monica Gabor a avut o viață chinuită până să devină doamna Columbeanu. Tânăra din Bacău a fost forțată să practice prostituția de către proxenetul Dinu Damaschin, iar la 16 ani a vândut-o pe 1000 de euro unui anume Cristi Tănase, care a violat-o, deci aceasta i-a spus că este virgină.

Dinu Damaschin și Monica Gabor

Monica Gabor, viață de coșmar. A fost violată la 16 ani și vândută pe 1000 de dolari

Monica Gabor a trăit în teroare de la vârsta de 16 ani, vârstă la care Dinu Damaschin a racolat-o pentru prima dată. În declarațiile sale, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a mărturisit că primul care a încercat să o violeze a fost tocmai proxenetul, însă care, până la urmă, nu a reușit.

„Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la București cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitați la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Cămătaru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie.

Am fost cazată la Hotel B. (...) și am stat în cameră cu Dinu Damaschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunandu-i ca eu sunt virgina.”, declara Monica Gabor, în 2012.

După acest episod, Dinu Damaschin a vândut-o pe Monica Gabor pe 1000 de dolari lui Cristi Tănase, care ar fi violat-o, deși fosta nevastă a lui Columbeanu s-a rugat de el să nu o facă, mai ales că nu-și începuse viața sexuală. Din declarațiile Monicăi Gabor reiese că acestuia nu i-a păsat și a violat-o.

„Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov și un om de afaceri din Slănic Moldova și prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într-o cameră a vilei unde ne-am dus, ulterior, să intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înțeles de la Dinu că trebuie să-i ținem doar companie.”.

Primul contact sexual al Monicăi Gabor s-a întâmplat în urma unui viol, după ce Dinu Damaschin a reușit să o vândă pe fosta soție a lui Columbeanu unui interlop.

„Într-o seară, Dinu Damaschin m-a dus la "Latin" unde l-a invitat și pe Cristi Tanase și i-a spus acestuia ca sunt virgină și că mă da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord și m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinței mele, am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgina. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat.”, a mai spus Monica Gabor.

Dinu Damaschin a murit pe 17 februarie 2012, în sala de judecată din Bacău, în urma unor probleme cardiace. Acuzat de trafic de persoane și proxenetism, bărbatul intrase în greva foamei pe 22 decembrie 2011.

Pe de altă parte, într-un interviu din 2011 pentru Libertatea.ro, Cristi Tănase a declarat că declarațiile Monicăi nu sunt reale și susține că nu s-a atins de ea.

„Ea lucra pentru Damaschin, mai ducea acte de colo-colo. Ştiam că e minoră şi de asta îmi era teamă să mă apropii de ea, mai ales că Dinu ar fi putut să mă bage în belea. Dacă ar fi adevărat că am violat-o, de ce nu mi-a făcut plângere atunci?”, a declarat Cristi Tănase, în urmă cu mai mulți ani.

Monica Gabor a făcut o plângere în 2004 pe numele lui Dinu Damaschin, pe care l-a acuzat de prostituție. Aceasta spunea că proxenetul i-a promis un loc de muncă la mare, iar el, de fapt, a vândut-o lumii interlope în schimbul favorurilor sexuale.

Monica Gabor a declarat, în presă de la acea vreme, că a reușit să scape de Dinu Damaschin pe 13 iulie 2005, când a fugit la București, unde l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Ulterior, bruneta și milionarul au devenit un cuplu oficial, iar pe 22 iulie 2006 au făcut o nuntă ca în povești, ceremonia având loc pe malul lacului Snagov, chiar în casa din Izvorani.

Nunta Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a costat 200.000 de euro, iar mireasa a avut o rochie împodobită cu 800 de cristale Swarovski, trenă de câțiva metri, purtând bijuterii cu diamante şi platină.

În 2011, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat oficial, iar fiica lor, Irina Columbeanu, rezultată din rodul iubirii lor, a rămas în grija tatălui. De câțiva ani, însă, fata s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește cu Monica, Mr. Pink și familia acestuia.

Irina Columbeanu s-a mutat peste hotare după ce tatăl ei a început să aibă probleme financiare. De la o avere impresionantă de 60 de milioane de euro, fostul afacerist a ajuns la sapă de lemn, iar acum trăiește într-un azil de lângă Capitală, unde nu plătește cazare din milă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine