Iulia Albu, criză de isterie în fața unor copii la America Express: „Va fi difuzat un moment care nu-mi face cinste”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Iulia Albu a fost protagonista unor scene furioase la America Express, iar episodul în care s-a filmat întreaga scenă va fi difuzat în această seară la Antena 1. Vedeta TV și-a cerut scuze public pentru reacția ei din cadrul show-ului, nespunând, însă, despre ce este vorba mai exact. Cu toate astea, în ultima perioadă, presă s-au vehiculat zvonuri despre nefericita întâmplare.

Iulia Albu și Mike, logodnicul ei, au făcut echipă la America Express

Iulia Albu este o persoană asumată, așa că nici de această dată nu se ascunde și recunoaște că a greșit. La America Express va fi difuzat momentul în care prezentatoarea tv urlă într-o sală de clasă, plină cu copii.

Micuțuii s-au speriat când au auzit-o pe Iulia Albu urlând din toți rărunchii, așa că au ieșit speriați din clasă. Momentul nu a fost difuzat până acum, însă, până la urmă, Mona Segall a decis să fie dat pe post, după ce mai multe publicații au scris că producătoarea nu va lăsa pe TV acest episod dramatic în care vedeta Antenei 1 își iese din fire.

Iulia Albu își cere scuze public pentru ieșirea necontrolată de la America Express

Pentru faptul că a țipat la copii, fiind într-o situație cu nervii întinși la maximum, Iulia Albu își cere scuze public pe Instagram, unde a publicat un mesaj cu privire la episodul în care va apărea în această ipostază stânjenitoare.

Vedeta Antenei 1 susține că îi este rușine de reacția ei și nu se recunoaște în acele filmări. Pe fondul presiunii show-ului, lipsa hranei, discuțiile aprinse cu Mike, dar și tensiunea din concurs cu ceilalți concurenți, Iulia Albu a avut descărcare emoțională într-un moment nepotrivit, de față cu niște copii.

Inițial, potrivit presei tabloide, Iulia Albu ar fi cerut să nu fie difuzat episodul, lucru pe care Mona Segall l-a respectat, însă informațiile cu privire la acel moment au apărut deja peste tot în media, astfel că s-a decis ca scenele să fie difuzate, pentru arăta transparența față de oameni, fiind vorba și de asumare din partea Iuliei Albu.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac.

În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum.

Nu voi căuta scuze.

Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat.

Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată.

Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu.

Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici.”, a scris Iulia Albu pe Instagram, într-o postare în care mesajul apare în dreptul unei fotografii negre, care semnifică regretul ei profund.

Reacția Iuliei Albu a fost cu adevărat depășită, mai ales că iubește copiii și chiar a avut emisiuni în care a colaborat cu copii de toate vârstele. La rândul ei, vedeta Antenei 1 are o fetiță, pe Mikaela, în vârstă de 14 ani, cu care are o relație foarte bună.

Iulia Albu și Mike, despărțiți o lună jumătate după America Express

Cei doi parteneri de viață au avut multiple momente tensionate în cadrul show-ului de aventură de la Antena 1. Iulia și Mike s-au certat de la început până la sfârșit, iar după terminarea competiției s-au despărțit.

Vedeta TV și-a acuzat iubitul că devenise „violent verbal”, probabil și el fiind depășit de situație, după această provocare. Iubitul Iuliei Albu nu este om de televiziune și nici nu știe cum să gestioneze astfel de momente în fața camerei, mai ales că America Express este un show concurs în care participanții ajung în cele mai dificile situații.

Până la urmă, cei doi s-au împăcat, după mai multe ședinte de terapie în cuplu, iar acum sunt din nou împreună.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine