Imagini live cu Diana Șoșoacă, după ce i s-a făcut rău și a fost preluată de Salvare. Sub îngrijirea medicilor, senatoarea acuza că a fost lovită de jandarmi: „Au dat în mine ca într-un sac de box”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Diana Șoșoacă acuză că a fost agresată fizic de jandarmi, după ce a protestat în stradă. Senatoarea a acuzat că două camioane cu buletine de vot au fost furate și falsificat. Ulterior, Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe Salvare, echipaj care se afla în zonă.Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău și a transmis pe TikTok un live din momentul în care se afla sub îngrijirea medicilor de pe Ambulanță.

Diana Șoșoacă se afla în centrul Capitalei, unde erau duși mai mulți saci cu buletine de vot într-o clădire de pe Liviu Rebreanu. Senatoarea acuză că voturile au fost furate și falsificate, motiv pentru care a făcut scandal în plină stradă, intrând într-un conflict cu jandarmii. Diana Șoșoacă a filmat mai multe camioane în care se aflau saci cu voturi, însă nimeni nu i-a oferit o explicație.

Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău și a fost preluată de medicii de pe Ambulanță

Ulterior, Diana Șoșoacă a sunat la 112 pentru a reclama abuzul prin care spune că a trecut. Nu există, deocamdată, filmulețe sau poze care să ateste că senatoarea a fost bătută de jandarmi.

Diana Șoșoacă a trecut prin clipe pline de tensiune

„Bună ziua, sunt senator Diana Ivanovici Șoșoacă. Am fost bătută de jandarmi în momentul în care am încercat să identific un flagrant cu voturi furate pe Liviu Rebreanu 29, pentru că i-am prins într-un delict cu voturi falsificate. Deci am fost lovită, îmbrâncită, aruncată, lovită, efectiv jignită de jandarmii de aici, care nu recunosc statutul unui senator. Trimiteți-mi de urgență acum, că am mai sunat și nu a venit niciun polițist. Vreți să mă omoare aici? Trimite-ți o dată niște nenorociți din ăia odată, că nu fac nimic. Nu mai vorbesc, doamnă, vorbiți dvs. direct, că e prăpăd ce e aici. Sunt toate voturile furate și falsificate.”, este ceea ce a spus Diana Șoșoacă după ce a sunat la 112.

@barfeonline

Diana Iovanovici Sosoaca lovita de catre jandarmi atunci cand s-a dus la fața locului unde se distrugeau voturile nedeclarate😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱#diana #iovanovici #sosoaca #sos #voturi #nedeclarate #jandarmi #lovit #abuz @Diana Iovanovici-Șoșoacă @ciprianciubuc

♬ sunet original - ⛔️BârfeOnline⛔️

Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău după un conflict cu jandarmii

Senatoarei i s-a făcut rău și i s-a pierdut cunoștința după ce a luat bătaie de la jandarmi.

„Aici este bucătăria din spatele unui restaurant. Pe camion nu este inscripționat nimic, ulterior am venit și eu, am solicitat procesul de predare și primire al sacilor, de ce nu există sediul de înregistrare al acestui sediu. Transportul nu este inscripționat. În momentul acela le-am cerut jandarmilor să rezolve, au zis că nu e treaba lor. Unde este îmbrăcămintea oamenilor, ecusonul. Cine sunt ăștia? Ăștia au scos sacii cu voturi din camioane. Mi-au zis că nu îi interesează. Într-un final, ies de acolo câțiva și încep să scoată sacii. Scria așa, voturi anulate, voturi din sectorul 5. am cerut procesele verbale, autorizațiile.

Au luat sacii și au rămas două hârtii în camion. Și le-am zis că sunt hârtii oficiale, să le ia. Și a venit unul și a luat hârtiile, le-a mototolit și le-a aruncat la gunoi. Apoi, când am văzut asta, m-am pus în fața camionului și atunci au venit jandarmii pe mine.” a spus Diana Șoșoacă.

„În momentul în care am văzut camionul, le-am zis jandarmilor să verifice sacii cu buletinele de vot, iar în momentul acela m-au înconjurat și au început bătaia. M-au strâns de mâini, au dat în mine ca într-un sac de box, mi-au pus gardurile pe picioare, mi-am pierdut și cunoștința. La un moment dat, mi s-a făcut rău și nu mai știu nimic. Acest Sistem vrea nu doar să mă elimine din viața politică, ci și din viața fizică.”, a spus Diana Șoșoaca după momentul în care i s-a făcut rău.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine