Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru 24-30 aprilie 2023. Taurul duce o bătălie, Leul pornește uraganul

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor pentru perioada 24-30 aprilie 23023. Astrologul a explicat în două emisiuni de pe Youtube despre întâmplările pe care le vor avea zodiile în săptămâna ce urmează. Unii nativi se bucură de schimbări benefice, alții ai parte de o perioadă furtunoasă.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici vine cu multe schimbări importante, atât de stare, poziție socială, schimbări de relație, casă. Zodiile au parte și de bătălii, de vești care îi tulbură.

Runele pentru perioada 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici

Berbec - trebuie să aveți răbdare, să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștepte.  Un sfat, la o zodie din asta care este agitată și rapidă tu îi spui să aibă răbdare, însă este o mare problemă pentru nativii din Berbeci.

În intervalul 20-24 aprilie, Berbecul este sfătuit să dea toate problemele legate de trecut, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mai bună. Berbecul trebuie să înțeleagă că trebuie să se detașeze de toate lucrurile care l-au destabilizat.

Taur - este prevenit că va susține o mică bătălie, dar toată lumea îi spune Taurului că va câștiga în mod sigur, dar fără bătălie, pentru Taur nu se va întâmpla acest lucru. El câștigă doar cu o bătălie.

Taurul să fie pregătit să ducă o bătălie furtunoasă. Totul se aranjează, dar numai cu condiția să rămâneți calmi.

Gemeni - sunt anunțați că trebuie săptămâna viitoare să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați totalmente, veți triumfa. Asta pentru că s-au lăsat, cum zice românul, pe tânjală, s-au neglijat. Au avut o perioadă de relax.

Gemenii își pot prelungi vacanța sau mini-vacanța. Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele anunță o călătorie. Astfel, în perioada 30 aprilie-1 mai aveți ocazia să vă regăsiți în natură, să vă recăpătați tonusul. Călătoria este pentru dvs. asigurată de către rune.

Rac - este simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională, asta e valabilă pentru toți racii. Pentru că au și ei nevoie de dragoste. Și cât sunt ei de pătimași, de pasionali în dragoste, dacă au găsit și pe cineva care e sufletul geamăn e ce trebuie.

Are o săptămână maio anevoioasă, cu ceva provocări, deoarece i se recomandă să fie curajoși, puternici, rezistenți, pentru a depăși perioada de 24-30 aprilie. Racii trebuie să nu-și mai facă multe griji, idei care nu sunt benefice pentru voi. Forța, tăria și puterea denotă că la serviciu sau acasă veți avea un volum sporit ed muncă, iar voi sunteți obligați să duceți la bun sfârșit să duceți toate sarcinile până la capăt. Sunteți puternici, știți să munciți, iar runa vă va asigura puterea de muncă.

Leu - întotdeauna după Rac venea o treabă foarte bună pentru Lei. Acum, de necaz, Leul, pentru că au văzut că Racii au dat de dragoste, a pornit uraganul. Vrea o bătălie acum, vrea să se certe cu toată lumea Leul. Este pregătit să susțină o bătălie furtunoasă. Dar Luna vine și-l sfătuiește: Mărite Leu, nu ai putea să rămâi calm, nu-ți face probleme și lasă scandalul, fără ceartă.

Leul fie își schimbă locuința, fie locul de muncă. Leii vor acționa favorabil pentru ei. Acționați așa cum simțiți voi că trebuie e ok pentru voi.

Fecioară - vrea și ea o viață mai bună, vrea să-și ia și ea o casă nouă, mai mare, patru camere, cinci, că a stat la garsonieră. Iar runele îi anunță că, fiind pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu, vor acționa favorabil pentru una dintre probleme care îi preocupă în săptămâna care urmează.

Pentru Fecioară se anunță o suită de schimbări majore, cu întindere pentru toată săptămâna.

Balanță - sunt agitați. Un mesaj dublu, sunteți sfătuiți să vă relaxați, dragi Balanțe. Cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Deci nu este cazul să vă faceți griji de sănătatea celor dragi. Frumos și la obiect, i-am potolit pe Balanțe, ăștia sunt speriați când primesc anunțuri din astea.

Pentru Balanță, perioada de 24-30 aprilie, puteți găsi rezolvarea sau răspunsul unei probleme care vă preocupă în mod serios. În afară de răspuns mai găsiți și rezolvare, însă în angajarea unei discuții sincere cu restul familiei. Voi, Balanțelor, aveți întrebări și griji pentru anumite probleme care nu vă dau pace. Veți rezolva totul dacă aveți această discuție sinceră.

Scorpion - să fie pregătit de o suită de schimbări majore, într-un viitor foarte apropiat. Acest viitor apropiat înseamnă luni sau marți. Dar ăștia sunt nerăbdători, așa că pot începe aceste schimbări de duminică.

Scorpionii trebuie să aibă răbdare, nu urgentați problemele. Runa spune că toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului, pentru că ce urmează este benefic pentru voi, dar trebuie să aveți răbdare.

Săgetător - vezi ce sfat primești, lasă la o parte toate problemele și grijile legate de trecut, lasă necazurile în urmă și pregătește-te de o săptămână bună, brio, cu marțipan, cu ciocolată. Păi da, de ce nu?

Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări cât de curând. Asta înseamnă că trebuie să fiți pregătiți și să acceptați schimbarea, este cea care antamează viitorul, care vi-l aduce în viața voastră. Schimbările, chiar și cele mai puțin plăcute, sunt tot pentru cei care au nevoie de ele. Iar cum voi, săgetătorii, sunteți anunțați că urmează o schimbare acasă, fiți pregătiți să o primiți cu brațele deschise.

Capricorn - este într-o săptămână de comunicare intensă, în care primește foarte multe mesaje. Dar printre toate mesajele primite, este un mesaj pe care trebuie să-l primiți, deci fiți pregătiți să-l primiți. Și să fiți pregătiți să-l recepționați. Deci nu treceți cu vederea peste el.

Capricornul, muncitorul zodiacului, truditorul, care încă nu a înțeles că trebuie să abordeze problemele  care îl interesează într-un alt mod. Runa vă sugerează să schimbați tactica, încercați să nu mai fiți atât de conservatori precum sunteți, căutați să fiți și voi mai maleabili, că se spune că vorba dulce mult aduce, iar un zâmbet rezolvă multe probleme. Încercați să lăsați urma de tristețe sau seriozitate în exces și veți rezolva toate problemele pe care le aveți. Problemele le rezolvați dacă schimbați tactica. Cu un zâmbet aduceți primăvara.

Vărsător - are certitudinea că cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat. Cadourile astea nu sunt numai de Paști, de Crăciun, se mai plimbă cadourile astea și mai spre sfârșit. Ăștia primesc non-stop cadouri.

Cine este pe o pojghiță de gheață subțire? Vărsătorul! Undeva a primit contrar indicațiilor primite în săptămâna viitoare, iar acum, în săptămâna 24-30 Aprilie, trebuie să  dea dovadă de prudență extremă. Sunteți pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți atenți ce  faceți, ce cereți, ce oferiți, ce cumpărați. Pur și simplu, orice joc de a acționa contează, ca nu cumva să nun aveți și efecte mai puțin dorite.

Pești - dau lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Uite ce rune frumoase pentru Pești.

Peștii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Și în planul disponibilităților psihice și fizice. Renasc odată cu venirea primăverii, îi așteaptă o nouă viață, sunteți pregătiți pentru asta, nu trebuie să vă văitați, toate astea vin și cu ceva efort. Faceți mișcare pentru sănătatea voastră. Avem o lună plină cu încărcături pozitive. Modul vostru de a gândi pozitiv vă va ajuta să realizați toate rezultatele scontate. Nu faceți altceva decât să vă schimbați modalitatea de abordare.

Poți să ne urmărești și pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine