Starurile de la Hollywood au făcut spectacol artistic la Met Gala 2024. De departe cel mai stilat eveniment de până acum

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Met Gala 2024 a fost un spectacol artistic în adevăratul sens al cuvântului. Divele de la Hollywood, dar și starurile de sex masculin au venit în creații ale marilor designeri.

Met Gala 2024, spectacol artistic


Covorul roșu a fost plin de vedete îmbrăcate în cele mai hot ținute, apariții extravagante, impresionante, la care creatorii de modă au lucrat încă de anul trecut.

Met Gala s-a ținut și anul acesta la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, dar iată că și cel mai mare eveniment de modă din lume a luat și de data asta sfârșit.

Expoziția din acest an, „Frumoasele adormite: Reneașterea Modei” - “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” a demonstrat că tehnologia poate da o nouă viață unor articole de îmbrăcăminte care păreau prea vechi și demodate pentru a fi din nou purtate.

Met Gala 2024, artă și stil

La Met Gala 2024, invitații au urcat faimoasele trepte ale muzeului purtând ținute în ton cu codul vestimentar al evenimentului „The Garden of Time”, iar dacă sunteți curioși să vedeți ținutele starurilor puteți accesa vogue.com.

Tema vestimentară a serii nu a fost aleasă întâmplător, ci pornește de la o poveste a lui J.G. Ballard despre un conte care, pentru a alunga o mulțime furioasă care se apropie de castelul său, taie un trandafir din grădina sa pentru a încetini timpul până când nu mai rămâne nicio floare. Având în vedere nuanțele distopice ale poveștii în tandem cu accentul pus de expoziție pe vechi și nou, am văzut un covor roșu plin de tot felul de elemente, de la flori la modă de inspirație techno - și chiar referințe la celebrul roman „Frumoasa din Pădurea Adormită”.

Met Gala, care strânge fonduri pentru Institutul Costumelor de la Muzeul Metropolitan, are an de an o listă de invitați secretă, așa că celebritățile sunt o surpriză pentru public, dar și pentru marea parte din personal. În timp ce numele participanților sunt ținute strict secrete, acum i-am putut vedea pe toți cei care au onorat covorul în ținutele lor spectaculoase de petrecere în grădină: inclusiv Bad Bunny, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez și Zendaya, care sunt și copreședinți alături de Anna Wintour de la Vogue.

Printre starurile care au pășit pe covorul roșu de la Met Gala se numără și Camila Cabello, Levy și Edebiri, Demi Moore, Lana Del Rey, Jennifer Lopez, Lea Michele, Nicki Minaj, Bad Bunny, Seyfried, Doja Cat, Tyla sau Uma Thurman, dar și mulți alții pe care îi puteți vedea aici, au făcut un adevărat spectacol de modă la evenimentul organizat la Muzeul Metropolitan.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine