Gina Pistol, în lenjerie intimă, la nici două luni de când a născut

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Gina Pistol a făcut senzație pe internet, după ce pe Instagram au apărut fotografiile cu ea într-un sutien negru. Iubita lui Smiley a făcut cu adevărat senzație pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste un milion două sute de oameni.

article img

Gina Pistol. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată pe 9 Martie 2021, iar în perioada sarcinii a reușit să se îngrașe câteva kilograme bune. Formele sexy de altădată au dispărut odată cu perioada lunilor de sarcină, însă blonda a început să-și revină fizic.

Deși nu are timp de absolut nimic, căci micuța Josephine Ana Maria o solicită mereu, prezentatoarea emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, de la Antena 1,  are grijă să mai scadă câte un kilogram pe care l-a luat în plus când a fost gravidă.

La nici două luni de la marele eveniment din viața ei și a lui Smiley, Gina Pistol a arătat cât de mult a slăbit după sarcină. Vedeta apare într-un sutien negru, cu o pereche de pantaloni negri, într-un clip în care își ridică mâinile și își flutură părul în vânt.

article img

Prezentatoarea tv are abdomenul dezgolit, iar fotografiile cu ea au făcut deliciul fanilor, căci toți au felicitat-o pentru modul în care arată, dar mai ales că a reușit să slăbească într-un timp record.

În urmă cu o săptămână, Gina Pistol a declarat c a slăbit 5 kilograme în primele săptămâni de când a devenit mamă. Iată că fiecare zi care trece reduce numărul de kilograme și grăsimea de pe corp.

Ce-i drept, vedeta este ajutată și de fiica ei, Josephine Ana Maria, care nu o lasă să doarmă nopțile și se trezește des pentru a mânca. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, declara Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol l-a făcut tată pe Smiley pentru prima dată

După o relație de iubire de 5 ani, relație pe care au ținut-o cât au putut departe de ochii presei și ai curioșilor, Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinți. Minunea s-a întâmplat fără ca cei doi să se aștepte, asta pentru că blonda avea probleme de sănătate, iar medicii nu-i dădeau șanse să rămână gravidă.

article img

Smiley, alături de Gina Pistol, în momentul anunțul că vor deveni părinți. Sursa foto: Instagram

În cele din urmă, s-a întâmplat fix lucrul pe care cei doi și-l doreau, chiar înainte să pună problema pentru inseminare în vitro sau alte intervenții care să o ajute pe prezentatoarea tv să devină mamă. Pe 9 Martie 2021, Josephine Ana Maria a venit pe lume, cu o greutate de 3,2 kg și 51 centimetri lungime.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...” Actualitate
Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv