Gestul neașteptat al Andreei Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, după ce a fost prinsă cu pliculețe de cocaină în geantă

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andreea Cătălina Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, fost prinsă cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise în geantă în timp ce se afla într-un taxi cu prietenul ei.Jandarmeria a instituit o comisie de verificare cu scopul de a examina întreaga sa istorie, iar ea se confruntă acum cu un dosar penal. Andreea Bumbac susține că pliculețele nu îi aparțineau și că i-au fost date de o prietenă.

Andreea Cătălina Bumbac

Andreea Cătălina Bumbac, o absolventă a Academiei de Poliție din 2022 și fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, se află în centrul atenției după ce a fost prinsă cu droguri în poșetă în timp ce se afla într-un taxi alături de un prieten. Cazul a provocat un val de reacții și investigații din partea autorităților.

Jandarmeria a reacționat prompt la acest incident și a dispus în regim de urgență constituirea unei comisii de control care va investiga întregul istoric al tinerei jandarmerițe. Această comisie va avea misiunea de a verifica comportamentul și activitățile anterioare ale Andreei Bumbac în cadrul instituției.

Tânăra se confruntă cu un dosar penal în urma descoperirii pliculețelor cu substanțe interzise asupra sa. Procurorii DIICOT au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care Andreea Bumbac a ajuns în posesia acestor substanțe.

De la petreceri de lux la Jandarmerie: Istoria tumultoasă a tinerei jandarm

Surse din Jandarmerie citate de Realitatea PLUS dezvăluie că tânăra Andreea Bumbac avea un comportament exibiționist și ducea o viață de lux. Vacanțele de lux de pe Coasta de Azur sunt doar câteva dintre sejururile de peste hotare pe care fosta purtătoare de cuvânt și le permitea. Mai mult, unii colegi sugerează că ar fi fost implicată în activități de escortă de lux, scrie sursa menționată.

Un aspect notabil este legătura sa familială cu mediul militar. Andreea Bumbac a fost adusă în Jandarmerie chiar de către tatăl ei, un fost ofițer în Armată, ceea ce a stârnit discuții în mediul militar cu privire la influența familială asupra carierei sale.

Declarațiile Andreei Bumbac: Pliculețele nu erau ale mele

Andreea Bumbac a susținut că pliculețele cu substanțe interzise descoperite în geanta sa nu îi aparțineau. Ea a declarat că acestea i-au fost date de o prietenă pentru a le ține la ea în poșetă. Totuși, polițiștii au descoperit și o hârtie rulată, cel mai probabil folosită pentru prizat, ceea ce complică situația ei.

Analizele de laborator au confirmat că substanțele găsite în pliculețe erau de fapt cocaină, conform unor surse din anchetă. Andreea Bumbac a insistat că nu știa conținutul acestor pliculețe și că nu era conștientă de natura ilegală a substanțelor.

Andreea Bumbac și-a șters toate profilele de pe rețelele de socializare

După ce cazul Andreei Bumbac a devenit public, aceasta și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a solicitat să își ia concediu de odihnă începând cu 22 noiembrie. Acest gest a stârnit speculații cu privire la motivele ascunderii sale de ochii publicului și a colegilor de serviciu.

Într-un context similar, alți indivizi care au fost prinși în posesia de droguri au reținuți pentru o perioadă de 30 de zile minim. Astfel, comportamentul și situația Andreei Bumbac se află sub atenția autorităților judiciare.

Andreea Bumbac, de la purtătoare de cuvânt la dosar penal

Andreea Cătălina Bumbac, care a făcut parte din promoția 2022 a Academiei de Poliție, a avut o ascensiune rapidă în Jandarmerie, fiind desemnată purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție. Cu toate acestea, această carieră promițătoare se confruntă acum cu provocări majore în urma acuzațiilor de posesie de droguri.

În concluzie, cazul Andreei Bumbac, tânăra jandarmeriță prinsă cu droguri, a stârnit un interes considerabil în societate și în instituțiile militare. Comisia de control a Jandarmeriei și procurorii DIICOT vor continua să investigheze acest caz pentru a clarifica toate aspectele și circumstanțele legate de incidentul cu substanțele interzise.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine