Cum s-a transformat Diana Enache, la aproape un an de când a născut. Cum a apărut pe scenă alături de tatăl ei, Adrian Enache

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Diana Enache (27 de ani) a adus pe lume o fetiță pe 27 septembrie 2023. O prezență mai rară de la evenimentele mondene din Capitală, fiica lui Adrian Enache se concentrează pe viața de familie, acum că e mămică, însă nu și-a neglijat nici cariera. Tânăra cântă în continuare alături de tatăl ei, însă e și prezentatoare la Prima TV. Diana Enache arată foarte bine la nici un an de când a devenit mamă.

Diana Enache arată senzațional la nici un an de când a devenit mamă


Diana Enache strălucește la propriu de când a născut-o pe micuța Maria, pe care nu a expus-o încă publicului larg. Pe social media, fiica lui Adrian Enache postează doar imagini de la evenimentele muzicale la care participă sau de la aparițiile sale TV.

În urmă cu câteva zile, Diana Enache a cântat împreună cu tatăl ei, Adrian Enache, într-o emisiune la Metropola. Este de remarcat faptul că Diana a fost plină de energie, însă arată și foarte bine. Diana Enache a născut cu aproape două luni înainte să împlinească vârsta de 27 de ani.

Proaspăta mămică este în elementul ei atunci când cântă, însă nici nu se putea altfel, dat fiind faptul că are un tată atât de talentat, iar vocea este clar moștenire de familie.

Diana Enache arată fabulos de când a devenit mamă

Fie că poartă rochii sau ținute „casual”, Diana Enache debordează de fericire, iar asta se vede cu ochiul liber. În emisiunea în care a fost alături de tatăl ei, artista era ca peștele în apă, căci era clar în elementul ei în timp ce cânta.

Îmbrăcată într-un sacou, pantaloni simpli și un tricou, Diana Enache a cântat de mama focului, cu o energie molipsitoare. Adrian Enache este mândru de fiica lui, mai ales că a urmat aceeași carieră profesională ca și el, fiiind atrasă de televiziune și muzică, dar și pentru că l-a făcut bunic.

Diana Enache are grijă de silueta ei, iar drept dovadă stau imaginile în care apare. În mare parte, ținutele fiicei lui Adrian Enache sunt office, iar costumele nu lipsesc din garderoba ei.

Diana Enache este din ce în ce mai elegantă. Foto: Instagram
1 / 4

Diana Enache își ține viața personală privată și încearcă să nu fie prea vorbăreață atunci când este întrebată de partenerul de viață sau de fetița ei, cu care a și realizat o ședință foto de Crăciun. Ce-i drept, tinerii părinți i-au pus o inimioară pe față Mariei, tocmai pentru a-i proteja imaginea.

Diana Enache și iubitul ei, în culmea fericirii după ce au devenit părinți. Foto: Instagram.
1 / 4

Diana Enache se află într-o relație de iubire de mai mulți ani cu Ionuț Vîntu, fiul celebrului afacerist Sorin Ovidiu Vîntu, care a deținut trustul Realitatea-Cațavencu, poziționat în top 3 cei mai bogați oameni din România în 2008, cu o avere estimată la 800 de milioane de euro.

În 2022, Diana Enache și-a făcut debutul ca prezentatoare la Prima TV, unde a moderat emisiunea „Totu-i fain”, alături de Alin Pascal, fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa. În același an, Diana Enache a prezentat Revelionul pentru același post TV.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine