Ce și-a făcut la față și corp? Bianca Brad, de nerecunoscut la Gala „Nu există nu se poate”. Fosta Miss Prințesa Frumuseții a afișat o siluetă impecabilă, iar rochia decoltată, extrem de mulată, i-a venit mănușă

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Bianca Brad (56 de ani) a fost prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin la Palatul Parlamentului, unde și-a făcut apariția într-o rochie corai, care i-a scos în evidență silueta perfectă. Cu un trup de model, fosta Miss România a fost de nerecunoscut la grandiosul eveniment, fiind aproape de nerecunoscut.

Bianca Brad a fost și a rămas una dintre cele mai frumoase femei din România. În 1990, vedeta TV a câștigat premiul de Miss Prințesa Frumuseții

Bianca Brad iese rar la evenimentele mondene din Capitală, însă atunci când își face prezența în public reușește să atragă toate privirile. Și pentru că în ultimii ani a fost văzută tot mai puțin pe la petrecerile bucureștene, fosta Miss România a ținut să ia parte la Gala „Nu există nu se poate”, unde au fost invitați peste 1000 de persoane, cu peste 120 de personalități publice, unde s-au oferit premii de excelență atât pentru elevii cu rezultate remarcabile, cât și pentru românii care au reușit să aibă succes după ce au pornit de jos.

Premierul Marcel Ciolacu s-a numărat printre invitații de onoare și i-a felicitat pe elevii români care au câștigat premii Concursul Internaţional „National Space Society - NASA Space Settlement Contest”.Bianca Brad, de nerecunoscut la Gala „Nu există nu se poate”

Bianca Brad rămâne, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Până la urmă, vedeta TV nu a fost desemnată degeaba Miss Prințesa Frumuseții în 1990.

Bianca Brad apare într-o fotografie la brațul lui Marius Niță, prezentator România TV, iar apariția fostei Miss l-a acaparat până și pe moderatorul TV, căci imaginea a fost postată cu mândrie pe Facebook.

Pentru Gala „Nu există nu se poate”, Bianca Brad a îmbrăcat o rochie cu umerii goi, corai, lungă și mulată pe corp, cu umeri bufanți și mănuși în aceeași culoare.

Bianca Brad pare reîntinerită la 56 de ani, arată senzațional la corp, iar chipul ei parcă e tot mai tânăr. Mulți s-au întrebat ce și-a făcut la față și la corp, însă, în cazul fostei Miss, genetica joacă un rol foarte important.

Bianca Brad nu este adepta intervențiilor estetice, astfel că vedeta TV lasă timpul și întâmplările din viața ei să se oglindească pe chip.

Bianca Brad, alături de prezentatorul Marius Niță, de la România TV. Foto: Facebook

Bianca Brad arată senzațional la 56 de ani

Înainte de evenimentul organizat de Andreea Marin la Sala Palatului, Bianca Brad a făcut parte din campania "Layers of A Woman", sărbătorit pe ritmuri de flamenco.

Bianca Brad a purtat. ținută rochie ca focul, o rochie superbă pe care a accesorizat-o cu o floare în păr.

Bianca Brad, superbă într-o rochie roșie. Foto: Facebook
1 / 5

„De câteva ori, nu mai știu în care zile ale săptămânii, era să mor, la propriu...iar sufletește, am murit de mai multe ori...și tot de atâtea ori, am renăscut...deși nu credeam că mai am puterea să mă ridic.

Întâmplător sau nu, mi se potrivește.... M-am născut, am zburat, m-am prăbușit, am murit și am renăscut, precum pasărea Phoenix...la fel ca mulți alții, de altfel...

Pornind de la tema noului proiect al Ralucăi -"Layers of a Woman", m-am gândit că este o ocazie minunată de a surprinde la un loc câteva ipostaze, dintre care câteva, nu spun care, au legătură cu renașterile mele...

Îți mulțumesc, Raluca, pentru oportunitatea pe care mi-ai oferit-o de a face asta, și vouă, Marian și Amarandei Simona Make-up Academy, vă mulţumesc pentru că mi-ați fost alături și m-ați pus într-o lumină aparte!”, a scris Bianca Brad în dreptul unei fotografii în care apare pictată în mai multe ipostaze.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine