Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud, unde au depus o coroană de flori Cimitirul Naţional din Seul, după care au  vizitat Zona Demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord. Soția șefului statului a purtat, cu această ocazie, două costume marca Elli Lăslean, cu care a făcut furori. Carmen Iohannis și-a schimbat stilul după ce, în ultima vreme a fost criticată.

Carmen Iohannis s-a întrecut pe sine cu noile ținute purtate în Coreea de Sud

Carmen Iohannis a dat dovadă de eleganță la cote maxime, după ce apărut în cele două costume atent alese pe care le-a purtat la vizitele oficiale din Coreea de Sud.

Prima Doamnă a României a ales ca pentru această ocazie să fie îmbrăcată tot de creatoarea de modă Elli Lăslean, care a și postat fotografii pe Instagram cu soția șefului statului. De altfel, designerul vestimentar al lui Carmen Iohannis a adus și câte o explicație pentru fiecare vestimentație în parte.

Carmen Iohannis a renunțat la fustele scurte la ultima vizită oficială de peste hotare

Carmen Iohannis a fost criticată dur, în ultima vreme, pentru aparițiile sale publice. Majoritatea rochiilor purtate de Prima Doamnă a României, din ultimii ani, au fost ușor îndrăznețe, mai toate fiind scurte, cu mult deasupra genunchiului.

Iată că la vizita oficială din Coreea de Sud, Carmen Iohannis a purtat două costume semnate Elli Lăslean, care i-au adus un plus de imagine.

Costumul negru ales de soția șefului statului a fost purtat la Seul, unde a depus coroane la cimitirul național din Seul.

Este de remarcat că ținutele alese pentru vizita în Coreea de Sud sunt mult mai sobre și mai elegante. De Paște, soția șefului statului și-a făcut apariția la biserică într-o rochie scurtă, iar pentru asta a fost dur criticată. Nu a fost, însă, prima dată când Carmen Iohannis a făcut furori cu vestimentația sa în public.

Carmen Iohannis, la vizita vizita oficială din Coreea de Sud
1 / 3


Pentru întâlnirea cu românii din Seul, Carmen Iohannis a purtat un costum alb.

„În recenta vizită oficială din Coreea de Sud, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a purtat un deux pieces negru, elegant, realizat cu drag în Atelierele ELLIS.”, a scris creatoarea de modă pe Instagram.

Carmen Iohannis, la vizita oficiala din Coreea de Sud, la întâlnirea cu comunitatea românească
1 / 3

„Eleganța Primei Doamne! În vizita oficială din Coreea de Sud, la întâlnirea cu comunitatea românească, Carmen Iohannis a optat pentru un costum alb, tip Chanel, realizat cu drag în Atelierele ELLIS special pentru aceasta ocazie.”, a scris Elli Lăslean pe social media.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine