Anul Dragonului de Lemn și culorile norocoase ale anului 2024, în funcție de zodie. Culorile care îți aduc bogăție și succes în dragoste

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

2024 este Anul Dragonului. Ce culoare are talismanul pentru noi toți până la finele lui 2024? Cum să te îmbraci și ce culoare să alegi pentru a te asigura că norocul nu se îndepărtează de tine, iar cele mai rele lucruri trec? Să discutăm despre culorile la modă și corecte din punct de vedere simbolic pentru anul acesta.În mult așteptatul An al Dragonului Verde de Lemn Verde, calendarul tradițional din țara Dragonului Roșu ne invită să ne cufundăm în energia luxuriantă și vibrantă a verdelui – culoarea desemnată de bun augur pentru 2024.

Reprezentare a păcii, echilibrului și maturitate, această nuanță se aliniază perfect cu natura lemnoasă a acestui an Dragon. Fie că este vorba de tonuri de smarald adânc sau de nuanțe de verde mai deschis, încorporarea acestei culori în viața ta poate aduce vibrații pozitive și prosperitate.

Culori norocoase în Anul Dragonului de Lemn 2024

Verde smarald

Desigur, culoarea de sus a Gardianului Anului deschide parada de succes! Se potrivește brunetelor și persoanelor roșcate, completate de machiaj sau îmbrăcăminte strălucitoare. Dacă smaraldul pare prea rece, poți găsi cu ușurință nuanțe mai calde și mai confortabile pe paleta de culori: purtarea lor este, de asemenea, benefică.

De aur

Pentru cei care iubesc toate lucrurile prețioase, acum este șansa ta! Împodobește-te cu tot ce strălucește: cu cât purtați accesorii mai strălucitoare, cu atât anul va fi mai abundent.

Roșu

În China, Festivalul Primăverii este sărbătorit întotdeauna în roșu – o culoare pasională, senzuală. Femeile respectă cu strictețe această regulă: purpuriu și auriu sunt nuanțele tradiționale ale sărbătorii lor de Anul Nou.

Negru

Majoritatea oamenilor din Europa vor fi de acord că a purta negru aduce nenorocire și durere. Dar în China, aceasta este culoarea bogăției, purității și respectului. Așa că nu e nimic rău în a-l primi pe Dragon în rochia ta neagră sau costumul de mătase preferat. Dacă aspectul pare prea întunecat, adaugă o eșarfă verde sau o floare roșie în păr.

Culori norocoase de purtat în 2024

Roșul vibrant, simbolizând pasiunea și prosperitatea, este avantajos pentru viețile noastre în 2024, oferind energie și bunăstare financiară. Albastrul calmant, asociat cu seninătatea, oferă o îmbrățișare liniștitoare, promițând un an de liniște și echilibru.

Între timp, violetul regal, o nuanță legată de înțelepciune și intuiție, ne invită să navigăm în capitolele în curs ale anului 2024 cu o perspectivă perspicace. Îmbrățișarea acestor trei culori norocoase devine o modalitate tangibilă de a invita energiile pozitive în viața noastră de zi cu zi. • Ce culoare să porți pe unghii în 2024, Anul Dragonului de Lemn

O tendință cu adevărat draconica sunt unghiile triunghiulare ascuțite. Decorul multicolor este optional; caracteristica cheie este strălucirea. Dacă preferi o formă mai liniștită, rotunjită, poți spori impresia cu mici pietre verzi la baza unghiei. Designul unghiilor în două tonuri a devenit puțin obositor în ultimii ani, așa că se recomandă fie să optați pentru monocrom, fie să faceți fiecare unghie în nuanța sa individuală.

 • Culorile perfecte folosite în machiaj în Anul Dragonului de Lemn 2024

Conform horoscopului, o femeie Dragon știe să se prezinte bine. Principalul ei atu este îngrijirea de sine, așa că merită să luați în considerare nu numai cosmeticele decorative, ci și sănătatea pielii. Dacă vrei să impresionezi pe toată lumea, poți opta pentru sclipici auriu și farduri de pleoape metalice. Cei mai îndrăzneți pot aplica machiaj asemănător solzilor de dragon.

 • Culorile ghinioniste în Anul Dragonului de Lemn 2024

Este indicat să ascundeți hainele de culoare maro, gri și alb adânc în dulap și, să evitați orice galben cu orice preț: semnele din lemn nu pot tolera focul, așa că sclipirea aurii este acceptabilă, dar galben și portocaliu sunt  nuanțele sunt nedorite.

 • Cum îmi cunosc culoarea norocoasă?

Determinarea culorii tale norocoase implică referirea semnului zodiacal chinezesc. Deoarece fiecărui semn i se dă o culoare specifică, se crede că folosirea acestei nuanțe cel mai mult în viața de zi cu zi aduce noroc. De exemplu, Berbecului i se sugerează să se transforme în roșu, Taurului în albastru și așa mai departe.

 • Este 2024 un an bun pentru a avea un copil?

În cultura chineză, Anul Dragonului, inclusiv 2024, este văzut în mod tradițional ca un moment propice pentru a avea un copil, deoarece Dragonul este asociat cu puterea, vitalitatea și norocul.Culori norocoase pentru cele 12 semne zodiacale ale anului 2024

 • Berbec: Ai noroc! Culoarea ta este roșie, pe deplin aprobată de puternica șopârlă.
 • Taur: Îmbrăcați-vă în nuanțe de albastru deschis și cobalt intens, indiferent de preferințele patronului anului.
 • Gemeni: Lunile următoare promit să fie provocatoare, poate pentru că culoarea ta este galbenă și semnele din lemn nu le plac.
 • Rac: Albul și argintiul te favorizează. Indezirabil pentru o petrecere,reflectă un gust impecabil.
 • Leu: Din fericire, talismanul tău este culoarea aurie, foarte iubită de Dragon.
 • Fecioara: Îmbracă-te cu încredere și alege-ți culoarea talismanului – verde.
 • Balanță: Îmbrățișează liniștea albastrului azur, canalizând calmul și armonia.
 • Scorpion: Culorile tale sunt violet și liliac. Emblema anului nu este încântată de o astfel de alegere.
 • Săgetător: talismanul tău este violet sau roz. Per total, o culoare plăcută pentru Dragon.
 • Capricorn: Dacă vrei să atragi norocul, nu purta maro nobil. Cu cât mai departe de pământ, cu atât norocul este mai sigur.
 • Vărsător: Alege corali. O culoare suculentă, veselă, foarte apropiată de culoarea la modă Pantone din 2024.
 • Pești: Culoarea măslinelor vă va aduce noroc.

Care zodie este cea mai norocoasă în 2024

Ezotericii susțin că în dragoste, Racii vor avea cel mai mare noroc, în timp ce în finanțe, sunt Taur și Pești. Dar, în general, Dragonul de Lemn anului 2024 îi favorizează pe cei care sunt capabili de muncă grea și nu se tem să fie generoși față de ceilalți.

Conform perspectivelor Feng Shui, elementul dominant este lemnul. Acest lucru sugerează un accent pe independență, armonie și echilibru natural. Pentru a spori energia pozitivă în spațiul vostru de locuit, luați în considerare încorporarea de elemente din lemn, verdeață luxuriantă și simboluri ale prosperității.

În astrologia chineză, 2024 este considerat un an de bun augur, mai ales că emblema sa este cea a puterii, norocului și bogăției. Cu toate acestea, norocul individual este influențat de diverși factori, inclusiv de zodia cuiva și de alegerile personale.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine