Angelina Jolie, ravisantă la Festivalul de Film de la Veneția, unde năpădit-o lacrimile. Diva de la Hollywood a surprins cu noua schimbare de look
Angelina Jolie a furat toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția, unde s-a scăldat opt minute în lumina blițurilor fotografilor veniți la eveniment. Diva de la Hollywood a fost adusă cu barca, iar jurnaliștii au așteptat-o peste 40 de minute pe ponton, în soare. Pe covorul roșu, Angelina Jolie a plâns în văzul tuturor.
Angelina Jolie și-a făcut apariția la Festivalul de la Veneția cu barca, îmbrăcată într-o rochie neagră. A fost o așteptare lungă, căci jurnaliștii au stat 40 de minute în soare ca să o surprindă câteva minute pe vedeta de la Hollywood.
Însă așteptarea a meritat, căci Angelina Jolie, însoțită de gărzi de corp, regizorul Pablo Larraín, a stat cu zâmbetul pe buze la poze la poze. Angelina Jolie a fost cu adevărat ravisantă la venirea în Veneția, iar pe covorul roșu a fost cu adevărat o apariție.
Angelina Jolie, schimbare de look radicală
Angelina Jolie a trecut prin mai multe schimbări de look, de fiecare dată impresionând cu frumusețea ei. De la brunetă, șatenă, roșcată, tunsori extremiste, dar și de stil, vedeta de la Hollywood a fost mereu în centrul atenției.
Actrița a apărut, joi seara, la Festivalul de Film de la Veneția cu o înfățișare total nouă. Angelina Jolie și-a schimbat look-ul, iar de la șatenă a optat pentru culoarea blondă, look pe care l-a schimbat recent.
Angelina Jolie a fost joi seară vedeta Italiei, iar la Festivalul de Film de la Veneția, actrița a plâns în timpul unei ovații în picioare de opt minute la „Teatrul Sala Grande” la premiera mondială a filmului „Maria”, drama biografică a lui Pablo Larraín despre cântăreața de operă greacă Maria Callas.
Angelina Jolie a interpretat cel mai greu rol din cariera sa cinematografică
Pentru Angelina Jolie, portretizarea celebrei cântărețe de operă Maria Callas a însemnat pentru ea mai mult decât poate exprima în cuvinte.
„M-am simțit atât de privilegiată să simt că am ajuns să o cunosc pe această femeie și să fiu în pielea ei o clipă. Țin foarte mult la ea.”, a declarat Jolie pentru The Associated Press, la câteva ore de la premiera mondială a filmului la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, joi, a scris variety.com.
Angelina Jolie părea în totalitate vedeta de film pe covorul roșu, joi seară, într-o rochie de culoarea șampaniei făcută la comandă de Tamara Ralph, cu o stofă de blană.
Angelina Jolie a început să plângă în timpul Festivalului de Film de la Veneția, moment emoționant pentru toată lumea.
Cineastul chilian Pablo Larraín a ales-o pe Angelina Jolie pentru a interpreta rolul sopranei legendare în filmul „Maria”, care a fost recent achiziționat de Netflix pentru distribuție.
Filmul se concentrează pe ultima săptămână din viața cântăreței de operă Maria Callas din 1977, la Paris. Ea este profund izolată, doar majordomul (Pierfrancesco Favino) și menajera (Alba Rohrwacher) având grijă de ea - preocupați de sănătatea ei, de medicamente și de efectele devastatoare ale vocii sale diminuate.
Larraín, un obișnuit al Veneției, continuă să exploreze viețile unor femei foarte faimoase, cărora le sunt atașate narațiuni tragice. În 2016, el a venit la festival cu portretul său despre Jackie Kennedy, „Jackie”, cu Natalie Portman în rolul primei doamne în urma asasinării soțului său.
În 2021, a revenit cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana, care se gândește la divorț în timpul sărbătorilor de Crăciun, în „Spencer”. Ambele filme le-au adus protagonistelor nominalizări la Oscar pentru cea mai bună actriță, a scris apnews.
Cine a fost Maria Callas, soprana pe care Angelina Jolie o interpretează în filmul „Maria”
Maria Callas, considerată una dintre cele mai mari soprane ale secolului XX, a avut o viață fascinantă, plină de succese artistice, dar și de controverse și tragedii personale.
Maria Callas s-a născut pe 2 decembrie 1923, la New York, sub numele de Maria Anna Sofia Cecilia Kalogeropoulou. Părinții săi, George și Evangelia Kalogeropoulos, erau imigranți greci. Familia sa a avut dificultăți financiare și personale, ceea ce a marcat profund copilăria Mariei. Mama sa a dorit ca Maria să devină cântăreață, încurajându-i talentul muzical încă de la o vârstă fragedă.
La vârsta de 13 ani, Maria s-a întors împreună cu mama sa în Grecia, unde a început studiile la Conservatorul din Atena. A studiat sub îndrumarea Elvirăi de Hidalgo, o soprană spaniolă de renume, care i-a influențat tehnica vocală și stilul artistic. Callas a debutat pe scenă în 1941, la Opera Națională din Atena, interpretând rolul Tosca din opera omonimă de Puccini.
După război, Callas s-a întors în Italia, unde a început să își construiască cariera internațională. Primul său succes major a venit în 1947, la Arena din Verona, unde a interpretat rolul Gioconda în opera „La Gioconda” de Ponchielli.
În anii 1950, Maria Callas a devenit o figură centrală în renașterea stilului bel canto, interpretând roluri dificile din opere de Bellini, Donizetti și Rossini. Capacitatea sa vocală, combinată cu o puternică expresivitate dramatică, a făcut-o celebră. Printre cele mai notabile roluri ale sale se numără Norma din „Norma” de Bellini, Violetta din „La Traviata” de Verdi și Lucia din „Lucia di Lammermoor” de Donizetti.
Maria Callas a fost cunoscută nu doar pentru talentul său, ci și pentru personalitatea sa tumultoasă și viața personală agitată. A fost căsătorită cu Giovanni Battista Meneghini, un impresar italian, dar mariajul lor s-a destrămat în anii 1950. Callas a avut o relație intensă și controversată cu magnatul grec Aristotel Onassis, care ulterior s-a căsătorit cu Jacqueline Kennedy, văduva președintelui american John F. Kennedy.
În anii 1960, vocea Mariei Callas a început să se deterioreze, fapt atribuit în parte pierderii rapide în greutate și poate și tehnicii sale vocale solicitante. Ultima sa apariție pe scenă a avut loc în 1974, într-o serie de concerte mondiale care, deși au avut succes, au arătat semnele clare ale declinului său vocal.
Maria Callas s-a retras în Paris, unde a dus o viață retrasă, afectată de singurătate și depresie. A murit pe 16 septembrie 1977, la vârsta de 53 de ani, în urma unui atac de cord.