Audiențe record pentru „Las Fierbinți”: lider incontestabil în clasamentul emisiunilor TV din România

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

În săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, Las Fierbinți a dominat topul audiențelor cu cifre impresionante, astfel că emisiunea a atras atenția a 1,7 milioane de români. Alte emisiuni cu audiențe bune sunt Chefi la cuțite și Vocea României.

Las Fierbinți domină audiențele în România

Serialul de comedie „Las Fierbinți” se poziționează în mod ferm ca favorit al publicului, devenind cea mai urmărită producție TV în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Datele privind audiența ne arată că episodul difuzat în data de 28 septembrie a atras ochii a aproximativ 1,7 milioane de români, demonstrând astfel o popularitate incontestabilă a serialului în rândul telespectatorilor de la nivel național, scrie Pagina de media, unde puteți vedea și cifrele pentru fiecare emisiune în parte, în funcție de regiune.

Nu numai „Las Fierbinți” se bucură de o atenție deosebită din partea publicului. Emisiuni de cooking și talente precum „Chefi la cuțite” și „Vocea României” se disting și ele, clasându-se ca alegeri de top pentru români în căutare de divertisment televizat. Atât din perspectiva tematicii cât și a modului de producție, acestea continuă să fie preferatele publicului.

Pentru Pro TV, ultima săptămână a fost una de zile mari, reușind să ofere telespectatorilor conținut captivant la nivel național. „Las Fierbinți”, care a fost pe primul loc, a atras atenția celor aproape 1,7 milioane de români.

De asemenea, „Vocea României”, cu cifre de audiență de aproape 1,3 milioane, a contribuit la succesul postului de televiziune. Serialul Clanul a avut 1,1 milioane de telespectatori, iar „Săriţi de pe fix”, emisiune prezentată de Cabral - peste un milion de telespectatori, iar  „Visuri la cheie” - aproape un milion de telespectatori.

Antena 1 nu a fost mai prejos, „Chefi la cuțite” având 1,2 milioane de telespectatori, și serialul „Lia” - 1,1 milioane de oameni care au urmărit serialul.

Pe segmentul urban, „Las Fierbinți” a sărit de 800.000 de telespectatori, iar ediția cu cea mai mare audiență de „Chefi la cuțite” s-a apropiat de 750.000, oferindu-ne o perspectivă clară asupra popularității emisiunilor de bucătărie și a serialelor de comedie.

Dinamica audienței pe segmentul comercial

Un alt aspect de remarcat în peisajul televiziunii românești este interesul constant al publicului tânăr pentru astfel de producții. În ceea ce privește segmentul comercial, adică grupul de vârstă 21-54 de ani - urban, episodul din 28 septembrie din „Las Fierbinți” a atras aproximativ 400.000 de telespectatori. „Săriți de pe fix”, cu Cabral, a demonstrat, de asemenea, că rămâne o opțiune de încredere pentru tineri, cu 310.000 de telespectatori, fiind astfel una dintre primele șase producții ale săptămânii.

Telespectatorii se arată fideli și în cazul altor emisiuni precum „Vocea României” și „Chefi la cuțite”, ultima clasându-se foarte aproape de episodul de succes al „Las Fierbinți”, cu 370.000 de telespectatori. Este cert că interacțiunea și autenticitatea aduse de aceste programe creează un spațiu în care publicul se poate conecta și interacționa cu conținutul prezentat, sporind astfel angajamentul și loialitatea față de aceste emisiuni.

Emisiunile TV românești reușesc să creeze un val de interes în rândul telespectatorilor prin diversitatea și autenticitatea lor, oferind publicului o gamă variată de opțiuni de entertainment.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine