Descoperirea făcută de un mecanic auto în mașina unei cliente. A rămas fără cuvinte / FOTO

8 februarie 2021   Știri externe

Un mecanic auto a făcut o descoperire uimitoare după ce a început să lucreze la mașina unei cliente, după ce femeia a lăsat autoturismul în service. 

article img

Bărbatul a povestit că a avut parte de multe întâmplări în meseria lui de mecanic, iar în mașinile care i-au trecut prin mâini a găsit tot felul de dispozitive, lucruri neobișnuite pe care oamenii le aplică pe autoturismele pe care le conduc.

Mecanicul auto a postat un clip în care arată momentul în care a aflat ce a găsit în mașina clientei sale. Video-ul a fost postat pe TikTok chiar de mecanicul auto cu numele de @kaos_noe.

Femeia avea un dispozitiv de urmărire pus tocmai de fostul ei iubit pentru a vedea mereu unde se află și încotro merge. Clipul a fost vizualizat de aproape 2 milioane de persoane.

Mecanicul auto a postat video-ul în speranța de a-i ajuta și pe alții în direcția asta, dacă există în viețile lor o persoană geloasă, ori care dorește să știe unde sunt tot timpul.

Bărbatul a primit mașina la verificare, după ce femeia avea suspiciuni în privința faptului că ar fi urmărită, iar acest lucru s-a adeverit la un control.

„O clientă era speriată că în mașina ei este un dispozitiv de urmărire pus de fostul ei iubit. Ce să vezi, chiar este. Omule, ai probleme serioase”, a menționat mecanicul auto pe TikTok.

Mai multe persoane au comentat clipul de pe rețeaua de socializare și altele 300.000 de mii au apreciat conținutul clipului.

Mecanicul auto nu a venit cu mai multe detalii despre acest caz și a lăsat informația în neant, fără să dea detalii despre personajele implicate, cu atât mai puțin să dezvăluie numele clientei sale. Bărbatul nu a spus nici dacă autoritățile au acționat în acest caz. Cel mai probabil, clienta sa a acționat singură în direcția asta, fără să mai povestească celor de la service ce a făcut mai departe.

Unele persoane s-au arătat îngrozite de gestul mecanicului, pentru că nu a dezvăluit despre cine este vorba.  „Mulțumesc că ai verificat și nu ai spus nimic. Poate că i-ai fi salvat viața"

„Mă bucur că l-ai găsit, dar data viitoare nu mai pune la îndoială vorbele unei femei care suspectează că fostul o urmărește”, a mai spus un alt comentator de pe TikTok.

„Vă mulțumesc că ați verificat și nu ați crezut că este nebună”

„Asta i s-a întâmplat și prietenului meu din facultate, dar a trebuit să meargă în trei locuri pentru a găsi dispozitivul”, a povestit un comentator.

„De ce nu ai crezut-o când ți-a spus asta?”, a mai comentat un fan TikTok.

Replica finală a mecanicului auto a fost că „nu credeam că cineva ar face asta de fapt. Toată lumea din atelier a fost la fel de surprinsă ca și mine după ce am povestit întâmplarea și i-am pus să verifice asta”