Un bărbat a venit cu o idee genială pentru a-și păstra locul de parcare. Toți i-au urmat exemplul / Video

26 aprilie 2021   Știri externe

Locul de parcare este greu de ținut de către șoferi, mai ales iarna, când mai toate străzile sunt ocupate de mașini, iar mulți oameni parchează pe unde apucă. Un bărbat a venit cu o idee genială prin care și-a ținut locul de parcare liber tot sezonul de iarnă, cel puțin cât a fost frig.

Adam Selzer din West Ridge, Chicago, a adoptat o metodă neobișnuită prin care a reușit să atragă atenția, ba chiar să devină subiect de discuție pe rețelele de socializare. Bărbatul a inspirat mai mulți șoferi care rămân fără locul de parcare liber.

article img

Bărbatul și-a înghețat pantalonii și i-a pus în parcare, pentru ca șoferii nepoliticoși să fie ținuți departe și să nu mai parcheze pe locul său. Astfel, de fiecare dată când ajungea acasă, el avea locul asigurat.

Imaginea postată pe Twitter a fost intens distribuită, însă Adam a făcut și un filmuleț care a ajuns subiect de știri la cele mai importante televiziuni, dar și în presă din toată lumea. „Loc de parcare garantat. Înmuiați o pereche de blugi și lăsăți-o afară timp de 20 de minute și aveți un efect garantat”, a spus bărbatul pe Twitter.

Și România are nevoie de un plan urbanistic nou

Problema locurilor de parcare este una generală, se întâmplă peste tot. În România, în special în orașele mari, proprietarii de reședință întâmpină dificultăți în direcția aceasta, după ce alți șoferi parchează în locurile lor.

În unele orașe de la noi din țară s-au introdus taxe pentru majoritatea locurilor de parcare publice, însă cei mai pățiți sunt cei care au parcarea în fața blocului. Situația se schimbă la case, unde locatarii își parchează mașinile, în general, în interiorul curților.