#Bianca Drăgușanu

Daria Radionova, transformată după vizita la estetician. Seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu / FOTO

31 ianuarie 2021   Monden

Daria Radionova și-a schimbat look-ul, optând pentru o formă a sprâncenelor diferită. Însă și fizionomia rusoaicei pare ușor schimbată, pomeții fiind mai proeminenți, iar forma ochilor de pisică. Bruneta seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăgușanu.

article img
Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Iubita lui Alex Bodi a suferit câteva transformări fizice în ultima perioadă, iar noua înfățișare o schimbă total. Putem spune că aproape că nu mai seamănă cu cea pe care o vedeam până acum pe Instagram.

Daria Radionova a optat pentru schimbarea formei sprâncenelor, astfel făcându-le mai lungi și mai subțiri, însă ce este foarte evident este că și-a modificat forma ochilor, acum avându-i după modelul Bella Hadid și Bianca Drăgușanu, ochi de pisică, mult râvniți la Hollywood. 

article img
Foto: Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, rivale pentru inima lui Alex Bodi

Rivala Biancăi Drăgușanu se transformă încetul cu încetul în vedeta tv. Șatena a început să pozeze din ce în ce mai provocator, iar acum a luat cu asalt cabinetele mediilor esteticieni pentru retușuri vizibile.

Ce-i drept, noul look o avantajează pe Daria Radionova, iar la cei 27 de ani ai săi începe să semene și ea cu o păpușă Barbie, varianta brunetă.

article img

Iubita lui Alex Bodi nu este străină de intervențiile estetice. În trecut, ea a optat pentru o rinoplastie, implanturi cu silicon, mărirea posteriorului cu injecții cu acid hialuronic, iar mai nou injecții cu botox și tatuarea sprâncenelor diferit.

article img

Așadar, cele două rivale pentru inima lui Alex Bodi seamănă din ce în ce mai mult una cu alta. Daria Radionova și Bianca Drăgușanu sunt femeile pentru care afaceristul din Mediaș a luptat în ultimul an, optând, în cele din urmă, să rămână cu milionara din Londra.

Daria Radionova, acuzată că a fost amanta lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu susține că actuala iubită a fostului ei soț a fost amanta acestuia pe o perioadă mai lungă de timp, începând chiar cu luna februarie a anului 2020. Pe de altă parte, Alex Bodi a declarat că informația nu este adevărată și că ar fi fost cu Daria doar în perioada în care se certa cu Bianca, însă și în alte momente de slăbiciune, însă fără ca bruneta să știe că el se afla într-o relație cu vedeta.

Singurul vinovat din această ecuație este Alex Bodi, care le-a ascuns adevărul celor două femei. Până la urmă, Daria Radionova l-a iertat și a rămas alături de el. Chiar și acum, în cele mai grele momente ale sale, milionarul din Mediaș este sprijinit de rusoaică, care locuiește cu el în casa din Tunari, zona Nordului din Capitală.

Alex Bodi este anchetat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri, minori și persoane, motiv pentru care se află în arest la domiciliu. Omul de afaceri ală pe 16 februarie dacă arestul se va prelungi, va fi supus condiției de control judiciar, ori va fi închis pentru acuzațiile aduse în acest dosar.