Cove a plecat de la Vorbește lumea pentru un post mai bine plătit la Prima TV. Iată cu cine va prezenta și ce emisiune

2 septembrie 2021   Monden

Cove a ales Prima TV în detrimentul Pro TV! Gabriel Coveșeanu s-a alăturat echipei Flash Monden, unde va prezenta alături de Diana Bart, din 13 septembrie. 

article img
Cove, alături de Adela Popescu, în timpul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV. Sursa foto: Insta

Cove a plecat de la Vorbește lumea pentru Flash Monden: „Voi face, alături de Diana, o echipa de senzație”

După lungi negocieri cu Prima TV, Cove a acceptat să părăsească emisiunea Vorbește lumea, emisiune care i-a adus succesul, dar și viceversa. Prezentatorul tv a condus matinalul de la Pro TV, împreună cu Adela Popescu, timp de șase ani, după care a acceptat o altă provocare.

Cel mai probabil, banii și timpul și-au spus cuvântul deși Cove câștiga destul de bine și la Pro TV. Cu toate că s-a vehiculat că ar fi fost dat afară de la Vorbește lumea, Gabriel Coveșeanu era în negocieri de câteva luni cu postul Prima TV. După ce a demisionat, Adela Popescu, aflată în concediu de maternitate, a fost chemată „de urgență” să preia cârma emisiunii pe care a moderat-o împreună cu bunul ei prieten.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M- am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden.

Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a declarat Cove.

Diana Bart s-a declarat încântată de sosirea lui Gabriel Coveșeanu în echipa Flash Monden, care cu siguranță va aduce un suflu nou emisiunii. „ Sunt extrem de bucuroasă, un nou vis mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacționat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam și am făcut echipă foarte bună. Flash Monden va fi de neratat! Vom avea știri mondene, dar într- o nouă prezentare. Frumoși suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranță serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuții, am stabilit detalii legate de emisiune și…am pus țara la cale”, a declarat Diana Bart.

Cove, venituri impresionante din prestația de actor și prezentator tv

Gabriel Coveșeanu Cove a câștigat bani grei în 2020. Astfel, ca manager al Teatrului Ion Creangă, unde activează și ca actor, Cove a încasat 111.101 lei, iar din postura de prezentator a fost remumerat cu 182.008 lei, 45.082 lei din drepturi de autor, 20.000 de lei din dividente și 720 de lei din dobânzi. În total, Cove a încasat 72.000 de euro, scrie Fanatik.ro.

Cove este născut pe 4 septembrie 1974, este din București, actor și prezentator TV. Primul loc de muncă în media l-a avut la TVR1, unde a fost co-prezentator Surprize-Surprize, alături de Andreea Marin, de la care a „furat” meserie. Ulterior, el a prezentat la Kanal D emisiunile  „Accepți sau nu”, “Magic Taxi” , “Față lui tată”, „Mireasă 90-60-90”, „Jumătatea mea”, „Bingo România”. În 2015, Cove s-a alăturat echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea gătește mai bine”. Din toamna lui 2015 s-a mutat la Pro TV, unde a preluat frâiele emisiunii “Vorbește lumea”. După 6 ani de performanță și audiențe foarte bune, Gabriel Coveșeanu a renunțat la postul din Pache Protopopescu și s-a întors la Prima TV, unde va prezenta, alături de Diana Bart, Flash Monden.