#Bianca Drăgușanu

Claudia Patrășcanu: „Bădălau a fost agresiv cu mine. A avut discuții indecente cu Bianca de față cu copiii”

15 februarie 2021   Monden

Claudia Pătrășcanu a publicat un mesaj disperat prin care cere din nou testul antidrog din firul de par, după Bagi Bădălău ar fi fost din nou violent cu ea și a avut discuții indecente cu Bianca Drăgușanu prin telefon de fata cu cei mici.

article img

Claudia Patrascanu, noi acuzatii la adresa lui Gabi Badalau

Weekend-ul cu Sfântul Valentin, Gabi Bădălau și-a luat cei doi copii acasă la el, însă fosta sotie susține că micuții au fost transportați fără centura de siguranță, dar și că afaceristul ar fi fost violent verbal cu ea. De asemenea, artista a spus că cei doi copii și-ar fi petrecut weekend-ul cu menajera, tatăl lipsind de acasă.

Citește și: Adelina Pestrițu, în doliu. Anunțul care a întrisat pe toată lumea: „Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

„Am tot așteptat și aștept în continuare sa sesizeze autoritățile acestui Stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența  substanțelor și asta nu este pentru prima data. 

Comportamentul lui a fost unul agitat,incoerent,agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i-am sugerat sa le pună copiilor centură de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru,afirmând ca nu e treaba mea,ca unul e Badalau! Pe tot parcursul acestui weekend,copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit.

Duminica, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s a întâmplat in acel weekend: Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. 

Pe tot parcursul drumului de întoarcere Buc-Constanta, tot aceste două personaje, de fata cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându mi intrebari. S-au făcut doua teste antidrog cum a vrut Gabi Badalau pentru a da bine în presa și ochii țării, dar nimeni nu se gândește ca acești doi copii minori, sunt puși in pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. 

Oameni ai Statului asta roman, vă implor ca mama, gândiți-vă sa luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor, eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați in seama?! 

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PAR, în permanentă este sub influența acestor substanțe și ar trebui sa va sesizați când o mama sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă se întâmplă ceva cu acești doi copii, cine răspunde in țara asta?

Se întâmpla atâtea in aceasta țara și nimeni nu face nimic doar pentru ca exista acest Badalau? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamna psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus ca s-a sunat de mai sus ca să nu mai fie deranjat fiul lui Badalau!

Tot aceasta doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei, copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi sta in putere pentru educația și siguranța lor. Luați in serios cazul meu,eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevărul,dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție!  Va rog,faceți ceva!”, a scris Claudia Pătrășcanu.

Reactia lui Gabi Badalau dupa acuzatiile artistei

In emisiunea lui Capatos, fostul sot al Claudiei Patrascanu, prin apel telefonic, neaga cele intamplate si povestite de artista. “Femeia e caz de Balaceanca. Are probleme psihice, nu am ce sa mai declar. Ea sta acasa si asta face. Am observat care e treaba. Cand ii dau bani tace, cand nu-i mai dau bani incepe sxandalul. Daca lucrurile stau asa de ce nu se duce la Politie, nu sa faca scandal in presa”, a declarat Gabi Badalau, pentru Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cei doi foști parteneri de viață sunt în proces de divorț

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început din luna iunie a anului trecut, de când artista și-a luat inima în dinți și a povestit tuturor, prin intermediul Facebook, ce calvar trăiește alături de controversatul om de afaceri.

Cântăreața a mărturisit atunci că nu are o căsnicie fericită, că soțul ei, Gabi Bădălău, o înșală, că pleca cu zilele de acasă și că atunci când se vedea îi vorbea urât, ori chiar o amenința cu bătaia.

După dezvăluirea făcută pe internet, Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casă cu cei doi copii. Artista s-a mutat la Constanța, alături de mama sa, care o ajută în această perioadă.

După plecarea din căminul conjugal, artista s-a relansat în muzică și a început să producă bani pentru a-și susține familia. De cealaltă parte, Gabi Bădălău este de părere că fosta parteneră de viață inventează toate aceste lucruri și susține că ar trebui să meargă la psiholog.

Acuzațiile sunt grave de ambele părți, însă, până acum, cel care a fost în defavoare a fost Gabi Bădălău, care în ultima perioadă a oscilat între Bianca Drăgușanu și copii. Rămâne de văzut cum se va termina scandalul dintre Bădălău și Claudia Pătrășcanu, care sunt părinții a doi copii de 4 și 6 ani.