Ce spune Marisa Paloma despre mama lui Liviu Stanciu și adevărul despre relația jurnalistului cu părinții fostei câștigătoare Bravo, ai Stil!

8 mai 2021   Monden

Marisa Paloma are o relație de câțiva ani cu Liviu Stanciu, cel care urmează să-i devină soț. Ea a fost cerută de soție anul trecut, în august, de jurnalist, moment în care a primit un inel de logodnă.

article img
Marisa Paloma și Liviu Stanciu. Sursa foto: cancan.ro

Marisa Paloma, despre relația cu Liviu Stanciu și familia

Influencerița a dat liber curiozităților oamenilor pe Instagram, iar admiratorii au îndrăznit să-i pună și întrebări personale, cum ar fi, de exemplu, cum se înțelege cu soacra, dar și ce relație are Liviu Stanciu cu părinții ei.

Fără menajamente, fosta câștigătoare Bravo, Ai Stil a povestit că între ea și logodnicul ei există o chimie foarte bună, că jurnalistul este omul care a ajutat-o să evolueze și alături de care face o echipă fantastică. De altfel, în ceea ce privește relația cu apropiații, Liviu Stanciu ar fi ginerele perfect, iar mama acestuia este apropiată de ea.

„Cum se înțeleg ai tăi cu Liviu? Pare că aveți o relație superbă!”, a fost curiozitatea unui admirator.

Răspunsul Marisei Paloma a fost pe măsură și explicit. „Cu toții ne înțelegem foarte bine. Liviu Stanciu este cel mi bun ginere pe care ar fi putut să îl aibă. Și, în primul rând, protecția pe care mi-o oferă constant aduce multă liniște sufletească. Iar eu, la rândul meu, țin foarte mult la mama lui. Este un om special.”, a conchis influencerița.

article img

Marisa Paloma este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz. Câștigătoare a competiției Bravo, ai Stil, sezonul 3, influencerița este intens urmărită pe rețelele de socializare, în special pe Instagram.

Ea a devenit cunoscută după participarea la show-ul de modă de la Kanal D, ulterior s-a cuplat cu Liviu Stanciu, iar apoi și-a deschis o linie vestimentară, un salon de înfrumusețare și alte afaceri pe care le adminstrează împreună cu logodnicul ei.

În show-ul Bravo, ai Stil, Marisa Paloma a avut o relație tensionată cu Silvia Popescu, dublă câștigătoare a concursului de la tv.