#Bianca Drăgușanu

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Și-a cerut scuze, nu puteam ține pentru mine”

6 februarie 2021   Monden

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a avut un moment de sinceritate, iar după ce fanii au întrebat-o dacă se află în relații mai bune cu Livian, aceasta a dezvăluit că au avut o discuție și s-au împăcat.

article img
Bianca Comănici, alături de fostul iubit, Livian. Sursa foto: Instagram

Bianca Comănici și Livian s-au împăcat

Fanii sunt curioși dacă fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei va ajunge din nou în brațele lui Livian, cel care a părăsit-o la puțin timp după finalul show-ului de la Kanal D. După o perioadă tensionată în care și-au spus cuvinte grele, iată că cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Alexandra Dinu, apariție răvășitoare la Românii au talent. Fosta soție a lui Adrian Mutu, decolteu amețitor / FOTO

„Mă, să știi că de vorbit nu vorbim. Dar am vorbit cu el și ne-am lămurit lucrurile. Nu pot să zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare, mi-a spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr. Dar suntem ok acum și asta e improtant. Aș fi fake dacă chestia asta aș ține-o pentru mine. Cine mă susține, mă susține cu bune și cu rele, sunt deciziile mele, pentru că este viața mea.

Asta s-a întâmplat imediat după Revelion, ceea ce înseamnă că trebuia să fim deja împăcați. Așa că nu. Am zis doar că și-a cerut scuze atunci și sunt ok cu el.

De ce nu mi-a dat follow? Băi, nu vă mai grăbiți așa, pas cu pas se întâmplă totul. Aveți și voi răbdare. Doamne, ce-i cu graba asta?”

O să-mi pun implanturi mamare, dar momentan nu pot să dau mai multe detalii. Dar o să se întâmple 100%”, a menționat Bianca Comănici pe Instagram.

article img
Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram

Pentru a lămuri misterul în ceea ce privește viața sa amoroasă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit și dacă este implicată într-o relație sau iubește pe cineva. „Nu am un iubit, însă la a doua întrebare este secret”, a spus Bianca Comănici după ce admiratorii au întrebat-o dacă are iubit și dacă e îndrăgostită.