Antonia, schimbare fabuloasă de look, într-un pictorial VIVA. De nerecunoscut cu freza asta / FOTO

5 februarie 2021   Monden

Antonia a realizat o ședință foto inedită, pentru care și-a schimbat look-ul complet. Cântăreața a pozat pentru revista VIVA, într-un pictorial de senzație pentru luna februarie, care deja face furori pe internet.

article img
Antonia. Sursa foto: Facebook

Antonia este una dintre cele mai frumoase ariste din România. Putem spune că este chiar una dintre cele mai frumoase femei și din showbiz. Cu trăsături unice, cântăreața reușește să atragă atenția cu chipul ei angelic. 

Ochii verzi, zâmbetul fermecător și silueta perfectă, Antonia este urmărită pe Instagram de peste 2 milioane de oameni, toți fani înfocați. 

Antonia și-a schmbat look-ul. Artista a optat pentru o schimbare retro de stil

Într-un pictorial amețitor pentru revista VIVA, pentru luna februarie, artista apare într-o serie de imagini inedite, cu o coafură nouă, însă și cu breton și părul scurt.

article img
Antonia. Sursa foto: Instagram

Fotografiile au făcut furori în mediul online. Machiată de un specialist în domeniu și coafată de altfel tot de un hairstylist renumit, Antonia a reușit să provoace isterie pe Instagram, dar și în mediul online.

article img
Antonia, într-un pictorial pentru revista VIVA. Sursa foto: viva.ro

Pentru ședința foto destinată revistei VIVA, Antonia a îmbrăcat și o serie de ținute retro, foarte elegante, care i-au pus în evidență trupul de zeiță. Cel mai probabil, artista a purtat o perucă, una reușită de altfel, pentru că nu se observă că n-ar fi părul ei natural. De asemenea, și culoara părului este schimbată, din părul șaten cu șuvițe blonde apare brunetă, ca o Cleopatra a anilor 80.

Citește și: Gina Pistol, aproape în lacrimi pe Instagram. Mesajul unei femei a bulversat-o complet /FOTO

article img
Antonia, pictorial de senzație pentru revista VIVA. Sursa foto: viva.ro

Este într-o relație cu Alex Velea și are trei copii

Antonia a fost cu adevărat binecuvântată, pentru că are o fată și doi băieți, dar și o relație perfectă cu Alex Velea.

Cântăreața a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, de care a reușit să divorțeze după 8 ani abia la finalul anului 2020. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maya. Cu Alex Velea are doi băieți, pe Akim și Dominic.

Antonia se bucură de succes pe plan profesional, fiind una dintre cele mai cerute cântărețe din România, după Delia, Andra și Ina.